Всеки, който някога се е интересувал, дори и малко от спортни залагания, със сигурност е чувал за Бет365. Компанията е една от лидерите на пазара в световен мащаб и има зад гърба си повече от 20 години опит. Въпреки че съществува от толкова дълго време, сайта за спортни залагания постоянно се стреми към намирането на нови и нови начини, чрез които да подобри още повече своята платформа.

Бет365 ви позволява да избирате измежду десетки различни видове спорт, сред които футбол, баскетбол, тенис, волейбол и много други. Всеки клиент дори може да си подреди различните спортове в менюто от ляво, така че най-предпочитаните от него да станат първи в списъка. Това е само едно от многото улеснения, чрез които Бет365 се опитва да направи вашето преживяване в сайта възможно най-приятно.

Как да си отворя сметка в Bet365?

bet365 регистрация вход

За да започнете своето ново приключение на Бет365, ще трябва първо да си създадете акаунт. За целта се насочете към сайт и натиснете бутона Нов Клиент. Също така може и директно да използвате този линк, за да бъдете пренасочени към регистрационната форма. От Бет365 са изключително професионални и ще искат да попълните доста данни, което е направено с цел по-голяма защита на вашия акаунт.

Започвате с вашите лични данни, след което трябва да въведете и данните на ваш личен документ, било то Паспорт, Лична Карта или Шофьорска Книжка. Тук е важно да отбележим, че в последствие ще използвате този документ, за да верифицирате вашата сметка, така че бъдете сигурни, че данните са верни. В следващите полета въвеждате данните за контакт с вас, като телефонен номер, имейл адрес и постоянен адрес.

Две от последните стъпки се отнасят изцяло за вашия акаунт, като трябва да си изберете Потребителско Име (което ще ползвате за вход в Bet365), Парола и Четирицифрен Код за Сигурност. Този код е най-добре да го запомните или дори да си го запишете някъде, тъй като при връзка със съпорта на сайта, служителя ще го изиска от вас, за да потвърдите, че именно вие сте собственик на акаунта. Накрая си избирате Часова Зона и Формат на Коефициентите, както и се съгласявате с условията и правилата на сайта.

След като завършите вашата регистрация в Бет365, е най-добре да преминете и през верификация на личните данни. Това става, като влезе във вашия профил и изберете Идентификация от раздела Вашата Сметка. Там ще откриете обозначено място, на което да прикачите снимка или копие на вашия личен документ, който сте използвали при регистрацията. При успешно преминаване на верификацията, вие ще разполагате с напълно готов за използва акаунт в сайта.

Регистрация в bet365

Мога ли да получа оферта за Спортни Залози в Bet365?

bet365 начален бонус

Има ли нещо по-приятно от допълнителни средства за игра, чрез които да поставяте дори повече залози? Ако сте завършили вашата регистрация преди по-малко от 30 дена, то имате възможността да получите начален бонус от Бет365 с вашия първи депозит. Оферта Нова Сметка на Бет365, може да бъде изискана, след като направите квалифициращ депозит в размер на минимум 10 лева.

Максималната сума, с която може да приемете офертата е 100 лева, като това е и максималната стойност, която може да достигне началния бонус. След като извършите вашия квалифициращ депозит и изискате офертата за Нова Сметка, ще трябва малко да поиграете, преди да получите вашия бонус. Условието гласи, че трябва да поставите квалифициращи залози на стойност равна на размера на вашия квалифициращ депозит. Това означава, че преди да получите бонуса, ако сте депозирали 100 лева и сте го изискали, ще трябва да имате уредени залози на стойност 100 лева.

Докато изпълнявате това условие, трябва да внимавате за неговите правила. Най-важното от тях е, че поне една от вашите селекции трябва да е с коефициент не по-малък от 1.20. Зачитат се залози, които са уредени като печеливши или губещи, което не включва затворени залози, отменени залози, върнати залози или залози На Живо.

При успешно изпълнение на условието за квалифициращите залози, вие ще освободите вашия бонус и ще получите до 100 лева под формата на кредити за залози. Кредитите за залози ще бъдат загубени само и единствено, ако в продължение на 90 дена не сте направили нито един депозит или залог в някоя от секциите на Бет365.

Оферта в bet365

Как да използвам моите кредити за залози в Bet365?

bet365 залози с бонус

Чрез кредитите за залози от Оферта Нова Сметка, вие може да увеличите драстично вашата банка, тъй като печалбите от бонуса се прибавят директно към вашия изтеглим баланс. В случай, че все още не сте добре запознати с това, какво точно представляват кредитите за залози, нека да поясним. Те могат да бъдат поставени на всяко едно спортно събитие в сайта, като в най-долната част на вашия фиш маркирате опцията „Използвай Кредити за Залози“.

В случай, че ваш залог с кредити за залози е печеливш, вие няма да получите цялата сума от този фиш. Чрез кредити за залози вие вземате само чистата печалба от залога, която се равнява на цялата печалба минус размера на залога. Ако си представим, че сте заложили 50 лева на множествен залог с общ коефициент 10.00 и той е печеливш, вашата печалба би трябвало да е 500 лева. В случай, че сте използвали кредити за залози обаче, вие ще получите 450 лева, което е чистата печалба.

Като един от лидерите в света на спортните залагания, Бет365 може да се похвали с безброй събития от десетки различни видове спорт. Така вие ще имате изключително богат избор, на коя точно среща да поставите вашите кредити за залози. Не забравяйте, че от Бет365 ви позволяват да използвате бонуса дори с офертата Нулево Равенство – Отменен Залог. Така, когато изберете един от пазарите Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат или Скоркаст и мача завърши при резултат 0:0, вие ще получите размера на вашия залог обратно.

Кредити за залози в bet365

Как да получа помощ от служител на Bet365?

bet365 чат на живо

Ако в даден момент от вашата игра на сайта на Бет365 изпитате затруднения, не се колебайте да се свържете с отдел клиенти. Букмейкърът разполага с екип от професионалисти, които с удоволствие биха ви помогнали по всяко време на денонощието. Винаги може да потърсите и сами решение на вашия проблем, като се отправите към страницата Bet365 Въпроси, която ще откриете в долната част на сайта.

В случай, че искате по-бързо да разрешите вашия проблем или просто не успеете да откриете отговор в Bet365 Въпроси, може да се свържете със служител по четири различни начина. Всеки от тях ще видите, като натиснете върху бутона Помощ в горния десен ъгъл на сайта на Бет365. В долната част ще видите Свържи се с нас, което ще ви отвори различните варианти за връзка с отдел клиенти на Бет365.

Сред опциите са телефонно обаждане, чат на живо, съобщение чрез имейл и уеб съобщение. Може би най-бърз и удобен вариант е чат на живо, тъй като няма да ви се налага да провеждате телефонен разговор или да чакате дълго време за отговор. В чат на живо просто въвеждате вашето съобщение и почти моментално получавате отговор от любезен служител на Bet365. Всеки от екипа на сайта е пълен професионалист и има доста богат опит в тази сфера, така че сме сигурни, че ще останете доволни от обслужването.

Вход в bet365

Заключение

Като един от водещите сайтове за спортни залагания, Бет365 се старае да отговори на очакванията на всеки един свой клиент. Поради това предлага огромно разнообразие от видове спорт, сред които има дори такива, за които може и да не сте чували. Когато става дума за коефициенти на пазарите на спортните събития, Bet365 отново е сред най-добрите и рядко ще откриете по-високи от коефициентите в неговия сайт.

Промоциите, които предлага букмейкъра също не са никак малко на брой, като някой от тях са доста иновативни и не могат да бъдат срещнати в нито един друг сайт за спортни залагания. Пълният списък с предлаганите оферти от Бет365 може да откриете на нашата страница Бонуси за Залози. Там подробно сме описали всяка една от промоциите на букмейкъра, както и как да се класирате за нея.

Евромач футбол и спортни новини от Европа и света