Как се залага от телефон с мобилно приложение?

Как се залага от телефон с мобилно приложение?

Невероятният свят на спортните залагания ни предлага ежедневно огромен брой събития, от които може да избираме. Все повече и повече стават сайтовете, в които може да ги открием и заложим, а техните пазари се увеличават буквално с всеки изминал ден. Определено спортните залагания са се променили много в последно време и са още по-динамични, отколкото бяха. Именно заради това е важно за играчите да имат възможността да поставят залози, независимо от това къде се намират.

Разбира се повечето от вас предпочитат да залагат от своя настолен компютър или лаптоп, но не винаги имат възможността да го направят. Представете си, че сте излезли на разходка и от телефона си прочитате прогноза за среща, която започва след само няколко минути. В такъв случай няма да имате достатъчно време да се приберете и да я заложите, но не трябва да се притеснявате. Вече е възможно да поставите залози на всички събития директно от вашите мобилни устройства.

Така имате пълната свобода да се насладите изцяло на тръпката от залаганията, дори и да не се намирате в собствения си дом. Сигурни сме, че след време ще забравите да използвате вашия компютър, тъй като удобството при залагане от мобилно приложение ще промени представите ви за играта.

Препоръчани и сигурни интернет букмейкъри

Бонус Код S2020, Мин. Коефициент 1.30, Важат Правила и Условия. 18+.

Печалбите изключват заложената сума в Кредити за Залози. Важат условия, срокове и изключения. 18+.

Как се тегли и инсталира мобилно приложение за залози?

Повечето сайтове за спортни залагания предлагат на своите клиенти приложение, което да свалят на техните смартфони. Чрез него получават достъп до всичко, което се предлага на сайта, и то само с едно натискане на иконката. Инсталирането на подобно приложение става доста бързо и лесно, но бъдете внимателни. Понякога може да изискат от вас да разрешите инсталирането на програми от външни лица, което не ви съветваме да правите, ако сайта за спортни залагания не разполага с лиценз от държавната комисия по хазарта.

Когато изтеглите и инсталирате мобилното приложение на определен сайт за спортни залагания, ще трябва да се логнете във вашия акаунт. За целта използвате същите данни, които въвеждате за логин и в сайта на букмейкъра. Повечето играчи, които все още не са ползвали мобилно устройство за своите залози, смятат, че залозите стават доста по-бавно. Това обаче съвсем не е така и дори може да твърдим, че понякога по-бързо бихте заложили мачове от вашия телефон.

залог от смартфон

Букмейкърите се стараят да направят достъпа ви до желаната среща възможно най-лесен и често две или три натискания с пръст са ви достатъчни да я откриете. Щом откриете двубоя, на който искате да заложите, остава да си изберете и точно определения пазар и да поставите вашето предположение. Тук отново няма абсолютно нищо сложно и просто трябва да натиснете върху коефициента на пазара, който искате да заложите. Това автоматично ще го добави към вашия фиш и може да изберете дали да продължите да добавяте селекции към него или да го заложите веднага.

Когато попълните всички избрани селекции във вашия фиш, било то една, две или десет например, пристъпвате към самото залагане. Тук вече нещата се различават според сайта, в който поставяте вашите залози, но най-често може да избирате множествен или сингъл да бъде вашия залог. След като определите и това, просто въвеждате желаната от вас сума за залог и завършвате процеса.

Мобилните приложения за спортни залагания ви позволяват също и да следите вече поставените от вас предположения. Не са малко букмейкърите, които имат и живо предаване на част от двубоите, което може да наблюдавате от вашия смартфон. Отделно и всички останали функции, като Затвори Залог и Създай Залог са достъпни за клиентите, които ползват мобилно приложение.

Със сигурност няма да усетите разлика между настолната версия на сайта на даден букмейкър и мобилното му приложение. Разбира се това важи само за най-добрите платформи за спортни залагания, които разполагат и с лиценз за провеждане на хазартна дейност.

Кои сайтове за спортни залагания имат мобилно приложение?

Повечето български сайтове за спортни залагания все още не са оборудвани със собствено мобилно приложение. За разлика от тях обаче, световно известните компании Бет365 и Буин ви предлагат една страхотна апликация, която да направи играта ви много по-приятна. И двата букмейкъра разполагат с лиценз за провеждане на хазартна дейност на територията на България, което ги прави сигурно място за вашите средства и залози.

Нека сега да разгледаме всеки от тези два букмейкъра поотделно, за да откриете кой от тях би ви допаднал повече. Ще ви представим наличните събития и пазари в двата сайта, както и предлаганите от тях начални бонуси.

Bet365

Бет365 се води като един от иноваторите на спортните залагания и напълно очаквано предлага на своите клиенти мобилно приложение. На него ще може да заложите абсолютно всяко едно събитие, което ви предлага букмейкъра, а бъдете сигурни, че списъкът е наистина огромен. Не случайно компанията е сред лидерите в тази сфера и се радва на голяма популярност в целия свят.

Бет365 разполага с един от най-богатите избори на спорт, като сред десетките предложения ще срещнете, както Футбол, Баскетбол, Тенис и Волейбол, така и по-рядко използваните за залагания категории като Политика, Лото, Тротинг, Футзал и много други. Букмейкърът ви предлага и богато разнообразие от пазари за всяко едно от събитията, които ще направят вашите залози дори по-интересни и вълнуващи.

Когато става дума за коефициенти пък, от Бет365 са категорични, че предлагат едни от най-конкурентните ставки на пазара. Не е нужно обаче да се доверявате само на казаното от тях, тъй като сами може да сравните коефициентите на техните пазари с тези в други сайтове за спортни залагания. Ние сме го правили и доста често именно на Bet365 са най-високите коефициенти.

Това обаче съвсем не е всичко, което компанията има да ви предложи. Още с откриването на вашата сметка, получавате уникалната възможност да грабнете начален бонус за Спорт, който да ви донесе много повече средства за залози. От Бет365 ще ви предоставят кредити за залози до 100 лева, които да се равняват на вашия първи депозит в сайта. Така, ако заредите сметката си със 100 лева, вие ще получите общо 200 лева за игра на сайта.

Повече информация относно това страхотно предложение, както и другите промоции на Бет365, може да откриете на страницата ни Бонуси за залози в bet365. Там сме описали всичко, което трябва да направите, за да ги получите, както и как да изпълните условията на всеки един бонус.

Bwin

Благодарение на над 20 годишния си опит в спортните залагания, Буин също се нарежда сред лидерите в спортните залагания. На неговото мобилно приложение, което всеки може напълно безплатно да свали и инсталира на своя смартфон, ще откриете всичко, което се предлага и на сайта. Така ще получите достъп до десетки различни видове спорт, от които може да си избирате събития за вашите залози.

Всяко събитие има редица пазари за залози, които да разнообразят до болка познатите ви предположения като краен изход на срещата например. Много добро впечатление ни прави и индикатора за увеличаване или намаляване на коефициента на даден пазар. Когато стойността на ставките пада, в долния десен ъгъл ще се появи червена стрелка, а при увеличение на коефициента, тя ще се намира в горния десен ъгъл и ще е в зелен цвят. Това е само едно от много удобства, с които от Bwin правят вашите спортни залагания по-приятни.

И от Буин посрещат любителите на спортни залагания със страхотна оферта, която може да ви донесе до 222 лева под формата на бонус средства. Тя е валидна единствено за новорегистрирани потребители в сайта, които са използвали този линк, за да открият своята сметка. Бонусът буквално удвоява първия ваш депозит, който е в размер до 222 лева. Със сигурност ще имате много по-голям шанс да стигнете до печалба, ако разполагате с 444 лева вместо само с депозираните от вас 222 лева.

Ако искате да научите и за останалите страхотни предложения на букмейкъра, може да се насочите към страницата Бонуси за залози в bwin. Там отново сме ви предоставили всичко най-интересно от промоциите и офертите на букмейкъра и сме ви дали напътствия как да се възползвате от тях. Не забравяйте, че най-често депозит бонусите имат условие за превъртане, което трябва да изпълните, за да изтеглите вашите печалби.

Мога ли да поставям залози от смартфон при останалите букмейкъри с лиценз?

Навярно има някой от вас, които предпочитат все пак да залагат в българските сайтове като Уинбет и Палмс Бет. И двата букмейкъра ви предлагат един страхотен каталог със събития, които бързо и лесно може да достъпите от вашите мобилни устройства. Макар и да не разполагат с приложение, винаги може да отворите вашия браузър и да въведете в него сайта на букмейкъра.

Така ще ви се отвори неговата мобилна версия, която почти никога не отстъпва по бързина на мобилните приложения. Може би именно заради това не намират смисъл да създават апликация за спортни залагания, но със сигурност много от клиентите им биха останали доволни, ако се предлагаше подобно приложение.

Заключение

Предимствата на мобилните приложения за спортни залагания са доста, но може би най-голямото е удобството. Чрез тях вие може да заложите на всяка една от предлаганите на дадения сайт срещи, дори и да не разполагате с компютър или лаптоп на момента.

Отделно може да следите прогреса на вашите залози, което ви позволява бързо и лесно да ги уреждате, а в последствие да поставяте и нови такива. Това ще направи изживяването ви в атрактивния свят на спортни залагания много по-приятно, а също така се надяваме да допринесе и за много бъдещи печалби.

Най-новите съвети от ръководството

Евромач футбол и спортни новини от Европа и света