Тук ще ви представим два от най-популярните сайта за спортни залагания в България. Това са световният лидер в тази сфера bet365 и един от най-известните български сайтове за спортни залагания Efbet. Ще сравним техните компоненти, за да придобиете добра преценка за това, къде би било най-подходящо за вас да поставяте своите залози.

Ефбет е един от най-големите сайтове за спортни залагания в България и въпреки това продължава да се разраства с всеки изминал ден. Скоро ще станат 10 години, откакто платформата за спортни залози на Efbet е достъпна за всеки любител на хазартни игри. Големият опит е и главната причина, букмейкъра да е толкова близо до лидерите в световен мащаб и да предлага на своите клиенти много спортни събития с добри коефициенти.

Всеки от вас е чувал поне веднъж за Бет365. Сайтът за спортни залагания се слави с изключително голям брой клиенти и е смятан за лидер в този бранш. Компанията, която стои зад него, е основана през 2000-та година, като онлайн платформата за спортни залагания отваря врати през 2001-ва година.

Вход в bet365

Регистрация

Навярно знаете, че не е възможно да поставяте каквито и да било залози онлайн, ако не разполагате с регистрация в избрания от вас сайт. Създаването на акаунт не е никак сложно и няма да ви отнеме повече от няколко минути. Ако все пак изпитвате затруднения с този процес, ние ще ви упътим стъпка по стъпка как да го завършите.

Регистрация в Efbet

Първото нещо, което разбира се трябва да направите, за да създадете сметката си в Ефбет, е да посетите техния сайт. Под полетата за Вход ще откриете бутона регистрация, който ще ви препрати към формуляр, в който да въведете вашите данни. Той се състои и от две части, като първо се попълват данните за акаунта, а след това и вашите лични данни. Първо ще трябва да си изберете потребителско име и парола, които да използвате всеки път, когато искате да влезете във вашата сметка.

Остана само да попълните вашия имейл адрес, на който да получавате актуални промоции и предложения от Efbet, ако маркирате квадратчето под него, с което заявявате желанието си за това. Също така е задължително да маркирате, че имате навършени 18 години и че сте съгласни с правилата и условията на сайта, както и политиката за защита на данните.

При втората стъпка ще ви се наложи да попълните информация като Националност, Език, Валута, Пол, Номер за контакт, Име, Фамилия, Дата на раждане, ЕГН и Адрес. След това сте готови с вашата регистрация и вече може да влезете във вашата сметка и да депозирате средства в Ефбет.

Със сигурност депозирате средства в подобен сайт, за да може да изтеглите в последствие по-големи суми. Преди обаче да имате право да теглите средства от сайта на Ефбет, ще е нужно да преминете през верификация на личните данни. Те са предоставили имейл, на който да изпратите цветно двустранно копие на ваш документ, който потвърждава самоличността ви, било то Лична Карта или Шофьорска Книжка. След около 24 часа ще получите обратен имейл, в който ви уведомяват дали сте преминали успешно и този процес, след което вашия акаунт е напълно готов за игра.

Регистрация в bet365

Ако все още не разполагате с акаунт в Bet365, може да си създадете такъв, като натиснете върху бутона Нов Клиент, който се намира в горния десен ъгъл на сайта до Логин. Тогава ще ви се отвори отделен прозорец, в който да въведете вашите данни. Първо си избирате държавата, в която живеете от падащ списък. След това избирате и обръщение и попълвате вашето име, фамилия и дата на раждане.

bet365 регистрация

Следва да въведете данните на ваш документ за самоличност, който в последствие ще използвате за верификация на вашата сметка. Това може да бъде Лична Карта, Паспорт или Шофьорска Книжка. В следващата стъпка въвеждате имейл адрес и телефонен номер, които ще се използват за връзка с вас. Под тях може да си изберете как да получавате оферти от Бет365, като това може да стане чрез известие, SMS, имейл или съобщение в сайта. Съветваме ви да изберете всяко от тях, за да не пропуснете нито една промоция на букмейкъра.

Ако не живеете на постоянния си адрес, ще се наложи в следващата стъпка да попълните и двата адреса, като единия от тях е постоянен, а другия вашия настоящ. Избирате си потребителско име и парола, с които ще влизате в акаунта си. Следва да въведете и четирицифрен код за сигурност, който ще ви бъде изискван всеки път, когато се свържете със служител на Бет365.

Данните за логина, както и четирицифрения код, може да си запишете някъде, за да не ги забравите. След като си изберете часова зона, формат на коефициентите и въведете бонус код, ако разполагате с такъв, се съгласявате че имате навършени 18 години и сте прочели и приемате правилата и условията на сайта. Вече сте готови да завършите своята регистрация.

bet365 верификация

Както споменахме малко по-нагоре, ще се наложи да преминете през верификация на личните данни, преди да завършите своя акаунт и да имате право да теглите средства от Bet365. За целта ще трябва да прикачите двустранна цветна снимка или сканирано копие на личния документ, който използвахте при регистрацията си.

Може да откриете мястото за изпращане на копието на документа, като отидете във вашия профил и изберете Вашата Сметка. Там натискате върху Идентификация и избирате файла от вашия компютър, след което го изпращате за проверка. Ако всичко е преминало успешно, вие ще получите имейл от Бет365, в който ви съобщават, че акаунта ви е завършен и вече може да теглите средства от сайта.

Регистрация в bet365

Съпорт Клиентска Поддръжка

Всеки един сайт за спортни залагания разполага с отдел клиенти, който винаги ще се постарае да ви помогне при затруднения с вашите залози. Не се колебайте да се свържете с поддръжката дори и при най-малкия проблем, който изпитате. Служителите на Ефбет и Бет365, които отговарят за съпорта, са професионалисти и винаги ще са изключително любезни и отзивчиви.

Съпорт на Efbet

Има няколко начина, чрез които да се свържете със съпорта на Ефбет. Всеки един от тях може да откриете в най-дясната колонка, която се намира в най-долната част на сайта. На първо място в списъка е телефонния номер на съпорта на Efbet. При този вариант се свързвате почти моментално с отдел клиенти, но внимавайте, тъй като много често подобни телефонни номера имат такси.

Следват два имейл адреса, като за връзка със съпорта ви съветваме да използвате първия. Имайте на предвид, че тук най-често ще трябва да изчакате около 24 часа, за да получите отговор на вашето запитване. Най-отдолу е бутона за Чат, чрез който ще осъществите директен контакт със служител на Ефбет в рамките на максимум няколко минути. Това поне според нас е най-лесния и удобен начин за връзка със съпорта във всеки един сайт за спортни залагания, ако той предлага тази опция.

Ако отдел клиенти на Ефбет е претрупан със запитвания и се налага да изчакате повече от обикновено, винаги може сами да потърсите решение на вашия проблем, като погледнете във Въпроси и отговори. Тях ще откриете на същото място, само че във втората колонка.

Съпорт на bet365

Ако изпитвате затруднения с каквото и да било, когато залагате в Бет365, може да натиснете бутона Помощ в горния десен ъгъл на сайта. Там ще откриете много полезна информация, която би ви помогнала в подобна ситуация. При положение, че искате да отнесете запитването си към съпорта на Bet365, отидете най-долу на страницата помощ и кликнете върху Свържи се с Нас. Така ще ви се отворят всички възможни начини за връзка с отдел клиенти. Те са общо четири на брой като това са Чат на Живо, Имейл, Обади се и Поща.

bet365 чат на живо

Разбираемо най-бавно ще стане, ако изпратите писмо на посочения адрес, тъй като ще отнеме доста време, докато то бъде доставени, а след това и вие да получите обратно отговора. И при връзка с имейл отговора ви ще се забави, но тук най-често ще го получите до 24 часа от изпращането на вашия въпрос.

Двата варианта при които почти моментално се свързвате със съпорта на Бет365 са телефонно обаждане и чат на живо. Отново ще припомним, че е най-добре да използвате чат на живо, тъй като е изключително удобно и не се заплащат абсолютно никакви такси, каквито може да има при телефонно обаждане.

Вход в bet365

Спортни Залози

Една от най-големите разлики между двата сайта е в броя на предлаганите видове спорт, на които може да залагате. Все пак и при двата букмейкъра ще откриете най-популярните в световен мащаб спортове, като голяма част от събитията имат дори пряко предаване.

Видове Спорт и Първенства в Efbet

На сайтът на Ефбет може да избирате измежду 12 различни вида спорт, на които да поставяте залози. Освен Футбол, Тенис, Волейбол и Баскетбол, има още Хокей на лед, Хандбал, Бейзбол, Американски футбол, Снукър, Ръгби, Бойни спортове и Електронни спортове. Напълно обяснимо най-голям брой спортни събития се предлагат за Футбол, тъй като именно той е и най-популярния вид спорт в цял свят.

Сайтът е добре оформен и лесно може да откриете желаното от вас спортно събитие. Когато си избере даден вид спорт от лявата част на сайта, и натиснете върху него, ще ви се отвори списък с държавите, от които се предлагат събития за залагане. При Футбол например в списъка влизат още и Международни Клубни, както и Национални Отбори.

След като вече сте натиснали върху някоя от държавите в списъка, вие ще видите всяко едно спортно събитие от нея, на което може да заложите. Отделно над видовете спорт има и три полезни подраздела, които са Програма, Мои Фаворити и Топ Събития. Първият от тях ви отваря всички спортни събития за избран от вас ден от седмицата, като ги подрежда по начален час.

В Мои Фаворити пък вие може да запазите дадено първенство и много по-лесно да го откриете следващия път, когато искате да заложите на среща от него. Топ Събития, както подсказва и името, е подраздел, в който са събрани всички най-интересни срещи за избрания от вас период, който може да е в рамките от 3 до 72 часа.

Като всеки един сайт за спортни залагания и на Ефбет може да поставяте залози, докато се провежда дадена среща. Всички възможни събития може да видите в раздела На Живо, като отново имате списък с различните видове спорт отляво, както и броя на срещите, които се играят в момента.

Видове Спорт и Първенства в bet365

Бет365 е един от лидерите в световен мащаб, когато говорим за сайтове за спортни залагания. Голяма заслуга за това има огромния избор от видове спорт, на които може да залагате при този букмейкър. Те са близо 30, като в това число влизат Футбол, Тенис, Баскетбол и Волейбол, както и по-малко прочути спортове като Колоездене, Дартс, Спидуей и още много други.

Когато си изберете желания от вас спорт от колонката вляво, ще ви се отвори изключително добре подреден каталог с всички първенства. Именно тази подредба прави намирането на конкретно спортно събитие изключително лесно и бързо. Ако пък предварително сте си избрали спортно събитие, може да въведете името на един от отборите в търсачката, която се намира отляво на вашия профил, и ще видите всички предстоящи срещи на този отбор, които са отворени за залагане.

пример за залог на живо в bet365

Секцията със Спорт На Живо на Бет365 също е много добре оформена и изключително лесна за намиране на желаната от вас среща и предпочитания пазар за залог. В горната част са поставени видовете спорт, като са изброени само тези, които в момента предлагат събития за залагане. Срещу името на спорта пък се намират най-предпочитаните от клиентите пазари за залози, като при футбола например това са Краен Резултат, Голове в Мача, Азиатски Хендикап На Живо и Гол Линия на Живо.

Така дори не е нужно да отваряте дадена среща, за да поставите залог на някой от тези четири пазара. Отдясно има и живо предаване на срещата, като понякога не е налична картина от събитието, но може да проследите действията чрез графики. Също така има статистика и обобщение, които ще ви информират за всичко най-интересно, което се е случило до момента в избраната среща.

Залагай в bet365

Видове Пазари за Залози в Efbet и bet365

Разнообразието на пазарите за залози са нещото, което прави спортните залагания толкова интересни. Повечето от вас навярно си спомнят, че едно време имаше много малък избор от това на какво да заложите, докато сега вариантите са стотици. Всеки от двата сайта предлага огромна гама от пазари за залози, което е със сигурност едно от най-важните неща, когато избирате в кой точно сайт да започнете да залагате.

При футболните срещи например може да срещнете събития, които имат над 100 различни пазара за залози, преди да започнат, както в Бет365, така и на сайта на Ефбет. Колкото по-популярно е първенството, от което е даден мач, толкова повече са вариантите за залози, които той предлага. При срещите На Живо броя на пазарите за залози доста често намалява, но това е поради причината, че част от тях зависят пряко от началото на мача.

Когато говорим за пазари за залози, няма как да не споменем думичката коефициенти. Да! Това са числата, които определят потенциалната печалба на всеки един ваш залог. Именно коефициентите са определящ фактор за много от клиентите на сайтове за спортни залагания, за това къде да започнат да залагат.

Няма как един сайт за спортни залагания да предлага най-високите коефициенти за всяко едно спортно събитие, но ви гарантираме, че Ефбет и Бет365 са сред най-конкурентните букмейкъри в това отношение. Това е и нещото, което ги прави избор номер едно за много от любителите на спортни залагания. Разбира се винаги може и сами да се уверите във високите им коефициенти, като ги сравните с някой друг сайт за спортни залагания.

Виртуални спортове

На всеки от двата сайта може да поставяте залози и на много различни виртуални спортове. Техните предложения не са едно или две и със сигурност ще ви допаднат, ако харесвате този вид залагания. За тези от вас, които не са запознати с виртуалните спортове, ще поясним, че става дума за програмирани спортни срещи, в които резултатите са на напълно случаен принцип. Приятното тук е, че срещите са на малък интервал една от друга и винаги има на какво да се заложи. Пазарите за залози са сравнително по-малко от реалните спортове, но са напълно достатъчни.

Бонуси за залози

Казахме, че коефициентите са определящ фактор за много от клиентите на даден сайт за спортни залагания, но същото важи и за бонусите. Особено началните бонус допринасят изключително много за популярността на даден букмейкър. Те почти винаги са бонусите с най-голяма стойност и могат да ви донесат дори повече от размера на вашия депозит, ако сте нов клиент на сайта. Сега ще разгледаме всяко едно бонус предложение на сайтовете на Ефбет и Бет365, с което се надяваме да ви помогнем да направите правилния за вас избор.

Тук е момента да отбележим, че повечето от бонусите, които ще ви представим, са под формата на кредити за залози. Поради това сега ще ви обясним какво точно представляват те и как да ги използвате. На пръв поглед кредитите за залози ви предоставят възможността да поставите залог без да рискувате собствените си средства. Приходите от тези залози обаче се изчисляват малко по-различно, тъй като вие получавате само чистата печалба, докато сумата на залога се приспада от вашите кредити за залози.

Например, ако разполагате с 50 лева кредити за залози, и ги поставите на пазар с коефициент 2 и той е печеливш, вие ще получите 50 лева във вашата сметка, а стойността на залога, в случая 50 лева, ще бъде иззета от вашите кредити за залози и баланса им ще стане 0 лева.

Бонуси в Efbet

Начален Спорт Бонус

Както вече споменахме, началните бонуси са сред най-атрактивните предложения на всеки един сайт за спортни залагания. Именно заради това ще започнем и с Начален Спорт Бонус на Ефбет, който може да ви донесе до 200 лева, когато правите първия си депозит в сайта. Този бонус може да бъде използван само веднъж и е наличен единствено за нови клиенти на Efbet.

Начален Спорт Бонус ще ви донесе добавка от 100% към първия ви депозит в Ефбет. Да предположим, че сега сте си направили регистрация в ефбет и искате да се възползвате от тази оферта, като депозирате 200 лева. Тогава вие ще получите и допълнително 200 лева, които са под формата на кредити за залози. Дори и да депозирате повече от 200 лева обаче, няма да получите по-голям бонус, тъй като 200 лева е максималната стойност на Начален Спорт Бонус.

Преди да имате право да заявите теглене на тези бонус средства и получените чрез тях печалби, вие ще трябва да разиграете бонуса. Това става като поставите залози равни на три пъти бонуса плюс депозита. При получен максимален Начален Спорт Бонус от 200 лева, вие ще трябва да поставите залози на обща стойност (200 + 200) * 3, което възлиза на 1200 лева.

Имайте напредвид, че направените залози с кредити за залози не се зачитат за разиграването. Същото важи и за залози направени на пазарите Азиатски Хендикап, Азиатски Линии, Равен Няма Залог и Четно/Нечетно. При неуспех да изпълните разиграването в рамките на 30 дена от приемането на бонуса, вие ще загубите всички бонус средства и печалбите от тях.

Бонус Презареждане

Efbet цени своите лоялни клиенти и гледа често да ги възнаграждава за тяхната активност. Ако вие сте един от тях, е много вероятно да получите уникална оферта за Бонус Презареждане. Казваме, че е уникална, защото максималната стойност на бонуса от офертата винаги е различна, според това колко време сте прекарали на сайта, както и размера на вашите депозити в периода. Също така в зависимост от това, вие може да получавате по една оферта на месец, седмица или дори на ден. Средствата от бонуса са под формата на кредити за залози.

Както разбрахте, максималната стойност на бонуса винаги е различна, но размера му винаги е равен на 100% от вашия депозит (до максималната стойност на бонуса) след получаването на офертата. Внимавайте обаче, тъй като бонуса не може да надвишава максимално посочената сума в офертата, дори и да депозирате повече средства.

Тези бонуси са изключително атрактивни, тъй като условията им за превъртане не са никак високи. За да освободите бонус сумата и печалбите ѝ, ще трябва да поставите залози равни на един път размера на депозираната от вас сума, както и цялата стойност на получените кредити за залози.

Например, ако получите оферта Бонус Презареждане до 100 лева и се възползвате от нея, като депозирате 100 лева, вие ще трябва да заложите 100 лева на коефициент не по-нисък от 1.50, както и да използвате изцяло вашите кредити за залози. Това трябва да стане в рамките на 10 денонощия от приемането на офертата. В противен случай, бонус средствата и печалбите от тях ще бъдат премахнати от вашия акаунт.

Cashback

Колко често ви се случва да заложите на Голмайстор в дадена среща, но тя да завърши при резултат 0:0 и вашия залог да е губещ? От Ефбет ви предлагат вариант, при който да получите стойността на вашия залог обратно, ако в мача не падне нито едно попадение. Това се отнася само за поставени залози на пазарите Първи или Последен Голмайстор, както и Голмайстор по всяко време. При положение, че срещата завърши при нулево равенство или избрания от вас футболист не е взел участие в нея, вашия залог ще бъде отменен и ще получите обратно неговата сума.

Бонуси в bet365

Оферта Нова Сметка

bet365 начален бонус

Най-логично е да започнем и с бонуса за нови играчи в Бет365, който се нарича Оферта Нова Сметка. Всеки нов потребител на сайта може да се възползва от това предложение в рамките на 30 дена от своята регистрация, като е нужно единствено да направи квалифициращ депозит преди това. Бонусът ще ви донесе до 100 лева кредити за залози, като дори и да депозирате по-голяма от тази сума, вие няма да получите повече кредити за залози.

Най-хубавото на този бонус е, че всички чисти печалби от кредитите за залози се прибавят директно към вашия изтеглим баланс. За да бъдат достъпни за вас тези кредити за залози обаче, ще е необходимо първо да извършите квалифициращи залози равни на сумата на първия ви депозит.

Всички залози, които са с коефициент по-малък от 1.20 или са били затворени, няма да се зачитат за освобождаването на вашите кредити за залози. Имате на разположение 30 дена от изискването на офертата, за да поставите квалифициращите залози и те да бъдат уредени. Когато изпълните това условие, вие ще получите вашите кредити за залози, които може да използвате в неопределен срок, но трябва да сте активни поне веднъж на 90 дена в сайта.

Бонус в bet365

Ранно Изплащане

Едно от иновативните предложения на Бет365 е Ранно Изплащане. Чрез тази промоция вие може да получите печалбата си от даден залог до стотинка, дори преди той да е завършил. Тази оферта е валидна само за срещи от избрани първенства, сред които са Шампионска Лига, Лига Европа, Първа Лига, Висша Лига, Лига 1, Ла Лига, Бундеслига, Серия А и други. Единственият пазар, който ви позволява да участвате за Ранно Изплащане е Краен Резултат и то заложен преди началото на срещата.

Навярно се чудите как точно работи Ранно Изплащане. Не е никак сложно, като единственото нещо, което трябва да се случи, за да спечелите, е вашия отбор да поведе в даден момент на срещата с два гола разлика. Ако например сте заложили Барселона да спечели срещу Валенсия, и резултата стане 2:0 в полза на „каталунците“, вашия залог ще бъде уреден като печеливш. След това вече не ви интересува развоя на срещата, като дори и крайния победител в нея да не е Барселона, вашия залог все пак ще си бъде печеливш.

И любителите на НФЛ могат да се възползват от оферта за Ранно Изплащане. Пазарът, на който трябва да заложите там е Победител в Мача (2 възможности). Ако в някой момента на срещата вашия отбор поведе с минимум 17 точки, от Бет365 ще изплатят пълната печалба на залога ви, без значение, дали той е печеливш в края на срещата или не.

Бонус в bet365

Бонус за Футбол

Всеки един множествен залог с поне три селекции на футболни срещи, направен в Бет365, може да ви донесе до 70% по-голяма печалба. Нужно е единствено множествения ви залог да е съставен от пазарите Краен Резултат, Двата Отбора да Отбележат Гол или Резултат/Двата Отбора да Отбележат Гол.

Също така всяка една от срещите трябва да е от изброените 15 първенства, за да имате право да получите увеличение на печалбата. Това увеличение е в зависимост от броя на срещите във вашия множествен залог, като при три е 5%, а ако са цели 14, вие ще получите 70% по-голяма печалба. При положение, че спечелите подобен множествен залог, вашия бонус ще бъде добавен във сметката ви до 24 часа след уреждането на фиша.

Ако не обичате да залагате на футбол, не се притеснявайте, тъй като подобен бонус се предлага още за Евро Баскет, Тенис, НФЛ, МЛБ, НБА и НХЛ. Те отново могат да ви донесат допълнителни 70% към вашите печалби, като се изиска да направите множествен залог с най-малко две срещи от участващите турнири. Преди да заложите обаче, се запознайте с това в кой спорт, кои пазари за залози са включени в бонуса.

Бонус в bet365

Подсигурен Залог

Тези от вас, които обичат да залагат на пазара Първи Голмайстор, ще бъдат очаровани да научат за промоцията Подсигурен Залог. От Бет365 ще изплатят 1/3 от потенциалната печалба на залога ви, ако футболиста, който сте избрали за Първи Голмайстор, отбележи попадение в редовното време на срещата, дори и то да не е първото. Така например, ако поставите залог от 10 лева на коефициент 9.00 даден футболист да е Първи Голмайстор, но той вкара третото попадение в срещата, вие ще получите 30 лева печалба от Подсигурен Залог.

Бонус в bet365

Краен Резултат – Подобрени Коефициенти

Бет365 се старае да задържи всеки един от многобройните си клиенти, като предлага изключително конкуренти коефициенти. За тях допринася и промоцията Краен Резултат – Подобрени Коефициенти, която увеличава коефициентите на пазар Краен Резултат за определени срещи. Участие в тази промоция вземат срещи от първенствата Шампионска Лига, Лига Европа, Висша Лига, Чемпиъншип, Купата на Англия и Купата на Лигата на Англия. Подобрените коефициенти може да откриете под тези за Краен Резултат в избраните срещи.

Бонус в bet365

Гаранция при Смяна във Футбол

От Бет365 ви позволяват да застраховате голяма част от вашите залози, като последната промоция Гаранция при Смяна във Футбол, ви дава дори още повече възможности. Пазарите, които участват в тази промоция са Първи Голмайстор, Последен Голмайстор, Да Отбележи по Всяко Време, Следващ Голмайстор (ако все още няма гол в срещата), Да Отбележи 2 или Повече, Да Отбележи 3 или Повече, Скоркаст, Уинкаст, Първи Голмайстор за Отбор, Последен Голмайстор за Отбор, Първи Играч с Картон, Играч да Получи Картон, Играч да Бъде Изгонен и Играч на Мача. Ако избраният от вас футболист бъде заменен преди края на първата част, и залога ви все още не е бил уреден, вие ще получите неговата стойност обратно под формата на кредити за залози.

Бонус в bet365

0:0 – Отменен Залог

И в Бет365 може да получите сумата на вашия залог обратно, ако футболната среща завърши при нулево равенство. За да участвате в промоцията е нужно просто да заложите на някой футболен мач, като използвате пазарите Първо Полувреме/Краен Резултат, Точен Резултат или Скоркаст. При краен резултат 0:0 в срещата, вие ще получите стойността на вашия залог обратно. Ако залога е направен със средства от изтегляемия ви баланс, те ще се върнат към него, а ако са с кредити за залози, вие ще получите обратно кредити за залози.

Бонус в bet365

Кешаут

В последните години може би най-голямата промяна, която претърпя света на спортните залагания е свързана с появата на Кешаут. Благодарение на Кешаут, вие може да уредите вашия залог преди завършването на събитието, с което да си донесете печалба или просто да намалите възможните загуби. Сумата, която ще получите зависи изцяло от размера на вашия залог, както и развитието на срещата.

Веднъж щом приемете сумата на Кешаут, вашия залог е със статут уреден и не се влияе по никакъв начин от крайния развой на срещата. Напълно логично, ако отбора на който сте заложили изостава в резултата, при приемане на Кешаут, вие ще получите по-ниска от заложената сума, като дори може да нямате опцията да затворите своя залог. Ако обаче вашият отбор води в резултата по всяка вероятност ще имате право да използвате Кешаут и да получите част от потенциалната печалба на залога в зависимост от времето, което остава до края на срещата.

Кешаут се предлага в сайтовете на Ефбет и Бет365, и е достъпен за всеки един техен клиент. Затвори Залог, както се нарича в Бет365 предлага и няколко други опции, които не са налични в сайта на Ефбет. Такава е например Частично Затваряне, чрез което част от вашата сума остава заложена, а другата бива затворена и уредена. Бъдете внимателни обаче, тъй като има определени пазари за залози, които не ви позволяват да използвате Кешаут.

Вход в bet365

Заключение

Въпреки, че bet365 е световен лидер в сферата на спортните залагания, българският Efbet не му отстъпва почти в нищо и със сигурност няма да сбъркате, който и от двата сайта да изберете. При всеки от тях имате огромен избор от спортни събития, а бонусите, които предлагат, ще ви осигурят допълнително забавление. Надяваме се да сме ви били от полза и ви пожелаваме успех в новото начинание.

Евромач футбол и спортни новини от Европа и света