Права колонка за днес

Прогнози Права Колонка
20:30
Под 2.5 Гола
1.50
Клуж - Сепси
Под 2.5 Гола
1.44
Хетафе - Селта
Под 2.5 Гола
1.50
Жирона - Сарагоса
Общ Koeфициент: 3.24

Залог на права колонка е много известен сред любителите на хазарта, независимо дали играем онлайн или в кварталния пункт на Еврофутбол. Права колонка или “Множественият залог”, както още я наричат, представлява набор от събития (селекции), чиито коефициент се умножава един с друг. За да спечелиш е необходимо да познаеш изхода на всяка селекция от фиша ти.

Шансовете да печелиш ежедневно играейки права колонка не е толкова висок. Въпреки това с малка доза късмет и добър подбор, ще го подобриш значително. На тази страница ще публикуваме нашата прогноза за права колонка за днес. Стараем се да включваме в нея мачове с коефициенти не по-ниски от 1.66. Прогнозите ни са подбрани внимателно, но не са с гарантирана печалба, така че залагай разумно. Може да заложиш на нашата права колонка в bet365, натискайки върху бутона „Добави залог“.

Какво представлява права колонка?

Правата колонка е система от наредени събития, всяко от които има коефициент. Отделните селекции не си влияят една от друга, стига системата за залози да не е наложила това ограничение.

Когато поставяме залог на права колонка не сме ограничени от типа залози, които може да поставим. Имаме право да заложим на един залог на мач, който да комбинираме с коренно друг залог на друг мач. Например, залог за Победа на Лийдс срещу Стоук Сити може да се комбинира в права колонка със залог Двата отбора да отбележат на мач между Щутгарт и Бохум.

Как се пресмята коефициент и печалбата при залог на права колонка?

За пресмятане на коефициента не ти трябва нищо повече от лист хартия или калкулатор. В повечето случаи и това не ти е нужно, тъй като букмейкърите предоставят автоматично общият коефициента на избраните от теб селекции. Ако все пак искаш да пресметнеш сам общият коефициент на фиша, вписваш коефициентите на отделните събития, след което ги умножаваш.

Примерен залог

  • Челси срещу Арсенал – 2 / @2.80
  • Реал Мадрид срещу Барселона – Х / @3.40
  • Мидълзбро срещу Уест Бром – 1 / @2.50
  • Общ коефициент: 23.79

Общият коефициент, съответно се пресмята умножавайки трите отделни: 2.80 х 3.40 х 2.50. Сумарният коефициент на този фиш е 23.79. При залог от 10 лев, потенциалната печалба от фиша е на стойност 230 лева и 79 стотинки.

Единствената особеност на акумулатора (правата колонка) идва, когато някой от мачовете не се развие по начина, по който сме прогнозирали. Ако от горната тройка, един мач не свърши така, както сме го посочили, фишът автоматично става губещ, без значение от развоя на останалите два. По същата логика, ако имаме 10 залога, а 9 от тях печеливши, достатъчно е само един да не е печеливш и целия фиш става губещ.

Предимства на залог на права колонка

Основната причина мнозина любители на залозите да предпочитат права колонка, е че коефициентите на фишовете са по-високи в сравнение със залог на “сингъл”. По-високите коефициенти идват с по-голяма трудност. За да спечелиш на права колонка в Еврофутбол или онлайн сайт за залози, трябва да познаеш всички прогнозирани мачове, докато при „сингъл“ е необходимо да уцелиш само него.

“Cash out” опция

Много от онлайн букмейкърите дават възможността да приключиш залога си на печалба без да са изиграни всички мачове от колонката чрез функция кеш аут. Това дава възможността да приключите залога си от 10 мача, след 9-я печеливш и да предотвратите 10-я, който може да се окаже губещ (във връзка с горния пример).

Стратегии за залози на права колонка

Повечето играчи казват, че залогът на повече от 1-2 мача е руска рулетка. Късметът, обаче, не е на първо място. Добрият анализ, прогноза и преценка на ситуацията елиминират голяма част от късмета. Не е рентабилно да се залага на много мачове, които са с висок коефициент, освен ако не се чувстваме истински късметлии, за да се надяваме на попадение от тотото.

Да, с фиш за 5 лева може да спечелиш хиляди, но това е рядко срещано явление, точно като в тотото – с числа за 1 лев се печелят стотици хиляди, а понякога и милиони, но не и без късмет. Именно затова създадохме тази страница. Надяваме се нашите прогнози за права колонка за днес да са ти полезни и с добра успеваемост да ти донесат печалба.

По-напредналите играчи знаят срещите, които да подбират, както и в какво съотношение да са те във фишовете им. Не се надяват птичето да кацне на рамото им. Една от препоръките на по-премерените залагащи е, да се комбинират няколко мача с по-нисък коефициент с един или максимум два с по-висок, които да умножат общия коефициент.

Евромач футбол и спортни новини от Европа и света