Обосновани Футболни Прогнози

Футболът е запленителна игра, която е безразлична на малък брой хора по света. Приятно е усещането, когато наблюдаваш поредното футболно дерби, а в същото време имаш шанса да изкараш някой лев с точна прогноза. Това придава допълнителна емоция и адреналин, но не трябва да се залъгваме - пристрастяването е опасно.

Ние от Evromach.com те призоваваме да залагаш разумно. С нашите анализи и обосновани футболни прогнози ще се опитаме да ти помогнем в избора на точна прогноза за футболните срещи от големите първенства на Европа, популярните футболни турнири и големите форуми.

Къде да залагаш обоснованите ни футболни прогнози?

Изборът на коректен букмейкър е не по-малко важен от решението за поставянето на залог. Ние се спираме на букмейкъри, които са лицензирани от Държавната комисия по хазарта на България. Те са общо пет на брой и мисля, че допринасят достатъчно за разнообразието на хазартния пазар в страната.

Препоръчани и сигурни интернет букмейкъри

Бонус Код S2020, Мин. Коефициент 1.30, Важат Правила и Условия. 18+.

Печалбите изключват заложената сума в Кредити за Залози. Важат условия, срокове и изключения. 18+.

Най-големият и популярен сайт за спортни залози несъмнено е bet365. Английският букмейкър впечатлява с визия, бързодействие и събития на живо, но леко отстъпва по коефициент за традиционните пазари на спортните събития. Въпреки това, в нашите обосновани прогнози ще откриеш прогноза със ставка именно от bet365, тъй като смятаме, че там залагат най-голям брой играчи.

В последните години на хоризонта на спортните залози в България се появиха два любопитни родни букмейкъра. Winbet и Palms Bet са още млади в този бизнес, но крачат с големи крачки и имат своите плюсове. Тук всяка седмица ще откриеш привлекателен бонус и специални оферти за футболните дербита на Европа.

Четвъртият букмейкър с лиценз за спортни залози в България е австрийският букмейкър Bwin.

Какво е обоснована футболна прогноза?

Обоснованата прогноза обстоен анализ и поглед на даден типстър над предстоящ футболен двубой, а и не само. На много места ще откриеш предположения за крайния изход на даден мач, брой голове и други, но знаците без мнение не значат нищо. Да, това може да се окаже положителна стратегия и достатъчна информация за някой, но ние не мислим така.

За нашите професионални футболни прогнози сме отделили достатъчно време да се запознаем с фактите за избрания предстоящия мач от нас. В представения текст ще получиш информация за позициите, формата, амбициите и проблемите на отборите изправящи се един срещу друг.

Целта на обоснованата прогноза е да предаде на информиращия се различен поглед и професионална прогноза застъпена с мнение и факти. В крайна сметка решаващото действие зависи от залагащия, който трябва да прецени дали изцяло да се довери на нашия анализиран залог или просто да попие допълнителна информация, която ще му е полезна за правилната прогноза.

Кои първенства обхващат нашите обосновани футболни прогнози?

Чисто физически, и да искаме, няма как да отделим необходимото време да споделим професионална обоснована прогноза за всички мачове и дори само за тези от големите футболни първенства. Разбира се, най-голям интерес предизвикват оспорваните сблъсъци от Топ 5 надпреварите в Европа, а точно натам е насочен и нашият поглед.

Всеки уикенд запазено място в нашия тираж имат избрани срещи от английската Висша Лига, испанката Ла Лига, италианската Серия А, френската Лига 1 и немската Първа Бундеслига. Добре знаеш, че в нормални времена срещите през седмицата от тези шампионати са рядкост, но ако има такива, то ще ги откриеш при нас.

Може би най-вълнуващите ежегодни сблъсъци са част от турнира Шампионска лига, а форматът на Лига Европа и развитието на все повече отбори повишават значително качеството на надпреварата. От вторник до четвъртък ще намериш обосновани прогнози от плейофите до същинския финал на двата европейски клубни турнира.

На всеки четири години следва ново Световно и Европейско първенство. По този начин през две лета нашият поглед е насочен към горещ летен месец изпълнен с много футбол, емоции, залози и разбира се обосновани прогнози от Evromach.com

В края на тази точка ще отбележа, че при нас ще откриете анализ и предложение за залог и на срещи от други интересни европейски първенства. В това число попадат нидерландската Ередивизия, руската Премиер Лига, турската Супер Лига и други.

На какви пазари и коефициент отговарят нашите обосновани футболни прогнози?

Математиката не е любим предмет на голяма част от населението, но е ключова в изчисляването на евентуална печалба от футболни залози. По-горе споменах, че отделяме достатъчно време за анализ за избрания от нас мач, така че при нас няма да откриеш "сигурни прогнози с коефициент 1.20".

Стараем се да подберем точната прогноза в съотношението коефициент/риск и да я споделим с нашата аудитория. Обичайната ставка на нашите предложения ще е около 1.75. За любителите на високи коефициенти и емоции предоставяме и краен точен резултат, в чиято успеваемост сме сравнително добри.

Що се отнася до избраните пазари, то до голяма степен сме традиционалисти. Най-често нашите обосновани прогнози се спират на краен резултат, брой голове или двата отбора да отбележат гол. Все пак нашите типстъри не са "коне с капаци" и ще откриеш и други предложения за залог.

Можеш ли да печелиш от обосновани футболни прогнози?

При нас няма да откриеш "100% сигурни футболни прогнози". Много ни се иска това да е така, но такова реално събитие просто не съществува. Ние сме професионалисти и ще се опитаме да поддържаме висок стандарт за успеваемост на нашите обосновани футболни прогнози - вярваме в това и го доказваме.

Не принуждаваме никой да се доверява сляпо на избрания от нас залог, а апелираме вземането на собствено решение и личен поглед над всеки един двубой. Ще се радваме да използваш правилно попитата информация и в крайна сметка да си успешен във футболните залози.

Що се отнася до обоснованите прогнози приготвени от екипа на Evromach.com, то вярваме в техния успех. Коефициентите са достатъчно добри за сингъл залог или комбинация от два или максимум три мача. Това е нашата стратегия за печеливш изход от футболните залози.

Правата колонка с повече от три двубоя носи по-голям коефициент и съответно по-голяма евентуална печалба. Вероятността за това обаче е значително по-малка и в дългосрочен план тази стратегия няма как да е успешна за твоят баланс на футболни залози.

Архив Футболни Прогнози

Евромач футбол и спортни новини от Европа и света