Теглене със Скрил

Скрил е една от най-големите световни компании за електронни плащания. Ако ви се е налагало някога да заплатите услуга или стока в интернет, то най-вероятно сте срещали опцията за плащане със Skrill. Това обаче не е единствената услуга, която този електронен портфейл ви предлага. Чрез него вие бързо и лесно може да получавате средства и да търгувате с криптовалута. Днес ще наблегнем изцяло на тегленето на средства от и към Скрил.

Skrill позволява на своите клиенти да държат парите си на напълно сигурно място в интернет и да ги използват във всеки един момент, в който им се наложи. Всяка една транзакция е изключително бърза и лесна и едва ли ще ви отнеме повече от минута, за да я завършите. Всеки от вас може да се регистрира напълно безплатно в сайта на Скрил и още днес да започне да използва услугите на компанията.

Самото откриване на сметка в Скрил става доста бързо, но след като си направите акаунт, не забравяйте да го верифицирате. За целта влизате във вашата сметка и от настройки избирате Верификация. Ще са ви необходими Личен Документ (Лична Карта, Паспорт или Шофьорска Книжка), както и документ, който да потвърждава вашия адрес. Предоставените от вас документи ще бъдат прегледани почти моментално и след като сметката ви е верифицирана, няма да имате почти никакви лимити и ограничения по вашия Скрил акаунт.

Препоръчани и сигурни интернет букмейкъри

Бонус Код S2020, Мин. Коефициент 1.30, Важат Правила и Условия. 18+.

Печалбите изключват заложената сума в Кредити за Залози. Важат условия, срокове и изключения. 18+.

Вариантите да изтеглите средствата, с които разполагате във вашата сметка в Skrill, са няколко. Това може да стане с добре познатите ви методи, като банков трансфер, кредитна или дебитна карта, както и към друг електронен портфейл в лицето на Neteller. При всеки от тези методи обаче, ще се наложи да заплатите такса, когато извършвате теглене.

За банков трансфер тя е фиксирана на 5.50 евро, докато при теглене към Neteller, ще заплатите 3.49% от заявената за прехвърляне сума. Ако решите да изтеглите средства от Скрил към ваша кредитна или дебитна карта на Visa, то тогава таксата е в размер на цели 7.50% от стойността на транзакцията.

За да избегнете тези сравнително високи такси, е най-добре да си издадете предплатена Skrill карта, която е на компанията Mastercard. Просто влезте във вашия акаунт и отидете на Skrill Prepaid Card, откъдето да поръчате своята пластика. Тя ще пристигне при вас в срок от седем до десет дена, след което ще може да теглите директно средствата си от Скрил сметката на всеки банкомат. Така ще си спестите доста пари от такси, като единствено при теглене от банкомат ще заплащате 1.75% от сумата. Също така има и годишна такса, която е в размер на 10 евро.

Теглене със Skrill от Букмейкър

Когато става дума за транзакции в сайтове за спортни залагания, Skrill изпъква пред останалите методи, тъй като ви позволява да извършвате всичко изключително бързо и лесно. Нека сега да разгледаме как точно може да изтеглите вашите средства от почти всеки сайт за спортни залагания със Скрил, а след това ще ви обясним и какви точно са предимствата на този разплащателен метод.

Едва ли ще срещнете онлайн букмейкър, който не предлага опцията за теглене и депозиране със Skrill. Като един от най-популярните в цял свят електронни портфейли, всеки сайт за спортни залагания гледа да предлага този метод на своите клиенти. В случай, че сте депозирали поне веднъж със Skrill при даден букмейкър, то вие най-вероятно няма да изпитате никакви затруднения с тегленето на вашите печалби.

Разбира се ще трябва да сте верифицирали вашата сметка в сайта за спортни залагания, като е най-добре да сте го направили и в Скрил. Когато влезете във вашия профил при онлайн букмейкъра, избирате опцията Теглене. Натискате върху теглене със Skrill, като най-често ще се изисква от вас да въведете само желаната за получаване сума, както и вашата парола при букмейкъра. Този метод не може да бъде използван за теглене, ако не сте депозирали с него, откъдето и имат данните на вашата сметка в Скрил.

Стигнахме и до първото и може би най-сериозно предимство на Скрил пред повечето от останалите разплащателни методи. Когато заявите теглене на вашите средства с кредитна или дебитна карта например, ще трябва да почакате между 3 и 5 работни дена, за да ги получите. Чрез Skrill обаче, вие ще разполагате с изтеглените от вас пари в рамките на само няколко часа. Това със сигурност прави спортните залагания доста по-комфортни и никога няма да ви се налага да чакате с дни, за да получите вашите печалби.

Минималният и максималния размер на теглене със Скрил варира според сайта за спортни залагания, който сте избрали. В Бет365 например, минималното теглене е 10 лева, а максималното такова 60 000 лева. В Уинбет обаче, тези лимити са доста различни, като най-малко може да изтеглите 30 лева, а най-много 10 000 лева. В Палмс Бет минималното теглене отново е 30 лева, но максималното такова е само 5000 лева.

Отново ви припомняме за опцията да си издадете карта на Скрил, чрез която по-лесно да получавате вашите печалби от сайтовете за спортни залагания. Така ще си спестите доста такси и със сигурност много време в чакане, за да ги получите.

Депозит със Skrill

Депозирането на средства със Скрил при всеки един онлайн букмейкър става изключително бързо и лесно. Ако все пак изпитвате някакви затруднения обаче, винаги може да отидете на нашата страница Как се депозира със Skrill. Там ще научите всичко, което ви е необходимо, за да заредите вашата сметка в сайт за спортни залагания чрез този електронен портфейл.

Заключение

Тегленето на средства със Скрил е една от най-добрите опции, които може да срещнете. Най-големият плюс на този метод е бързото получаване на вашите средства, което е най-важно за много от клиентите на сайтове за спортни залагания. Дори и да има някой такси, които не може да избегнете, ако ползвате Skrill, то те са напълно оправдани и си заслужава да бъдат заплатени. Отделно, този метод е изключително широко разпространен и няма да изпитате трудности в зареждането на вашата сметка при който и да е онлайн букмейкър.

Евромач футбол и спортни новини от Европа и света