Теглене с Paysafecard

В днешно време имате десетки варианти, от които да избирате, когато става дума за вашите електронни плащания. Разбира се голяма част от тях изискват от вас да разполагате с банкова сметка, но сега ще разгледаме един метод, който ви позволява да заплащате вашите услуги и стоки в интернет с пари в брой. Paysafecard доста наподобява познатите ви електронни портфейли като Skrill и Neteller, с разликата, че може да зареждате своя акаунт с предплатени карти на компанията.

Всеки от вас може да си отвори напълно безплатна сметка на сайта на Пейсейфкард, с която да се разплаща в онлайн пространството. Най-добрата новина е, че не ви трябва да разполагате с банкова сметка, за да заредите своя Paysafecard акаунт. В над 650 000 обекта може да закупите предплатена карта, която има 16 цифрен ПИН код, чрез който да заредите вашата сметка.

Просто посетете един от офисите на Easypay или магазин от веригата Pulsar, в които се предлагат предплатените карти на компанията. Също може да закупите и предплатена карта от сайта на ePay.bg. Стойността на всяка карта е с фиксирана стойност в размер на 10, 20, 50, 90 и 100 лева. След като си закупите една от тях, вие може да въведете 16 цифрения ПИН код във вашата сметка и още на момента да разполагате със средствата от предплатената карта.

Препоръчани и сигурни интернет букмейкъри

Бонус Код S2020, Мин. Коефициент 1.30, Важат Правила и Условия. 18+.

Печалбите изключват заложената сума в Кредити за Залози. Важат условия, срокове и изключения. 18+.

Голяма част от сайтовете дори ви позволяват да извършвате плащания директно с кода от предплатената карта, без дори да се налага да си отваряте сметка в сайта на Paysafecard. Така обаче, няма да може да заплатите повече от 100 лева, тъй като това е максималния фиксиран лимит на предплатените карти. Ако искате да заплатите по-скъпа услуга или стока, ще се наложи да си отворите сметка, която задължително да верифицирате, за да имате по-високи лимити.

Верифицирането може да стане като изпратите копие или снимка на ваш личен документ в сайта на Paysafecard. Друг вариант е да отидете в някой от офисите на Easypay и да покажете своя документ за самоличност на служителя, заедно с клиентския номер на вашата сметка, и той да верифицира акаунта ви.

Теглене от Букмейкър с Paysafecard

Чрез Пейсейфкард, вие може да депозирате и теглите средства в доста от сайтовете за спортни залагания. Към момента най-големите български букмейкъри като Уинбет, Ефбет и Палмс Бет се въздържат от това да предлагат тази опция на своите клиенти. За сметка на това, вие може да използвате метода Paysafecard за вашите спортни залагания в Бет365 и Буин.

В случай, че все още не сте регистриран потребител на Бет365 или Буин, имате възможността да грабнете уникален начален бонус при всеки от тях. Повече информация относно предложенията на букмейкърите ще откриете на страницата ни Бонуси.

Нека да си представим, че сте заредили своя сметка в даден сайт за спортни залагания чрез Paysafecard и сте спечелили от вашите залози. Най-разумно би било да изтеглите вашите печалби, за да може средствата да ви бъдат подръка. За да го направите, ще трябва напълно да сте верифицирали вашия акаунт при букмейкъра, тъй като преди това нямате достъп до опцията теглене. Ако вече сте го направили, спокойно може да пристъпите към изтеглянето на вашите печалби.

Просто влезте във вашата сметка и изберете Теглене. Там ще видите списък с всички налични за вас опции, като повечето от тях изискват поне един валиден депозит с метода, за да бъдат използвани. Ако вие сте депозирали посредством сметка в Paysafecard, то този метод ще бъде сред достъпните за вас опции.

Повечето сайтове обаче, ще искат от вас имената и адреса в сметката ви при тях да съвпадат с тези от вашия Paysafecard акаунт. След като попълните нужната информация, вие ще получите заявените за теглене средства във вашия Пейсейфкард акаунт до 24 часа.

Споменахме ви, че може да използвате директно кода от предплатените карти в някой сайтове, като не е нужно да имате Paysafecard акаунт. Това важи и за сайтовете за спортни залагания, но освен лимита на вашите депозити, може да изпитате и леки затруднения при получаването на вашите печалби. Тъй като няма как да изтеглите средствата чрез предплатени карти разбира се, вие ще трябва да използвате метода банков трансфер, за да ги получите.

Когато си изберете банков трансфер от опциите в Теглене на вашия профил, вие ще трябва да попълните малко повече информация, в сравнение с другите методи за теглене. Ще е нужно също така да разполагате и с банкова сметка, към която да изтеглите средствата.

Повечето данни във формуляра за теглене са именно за нея, като трябва да въведете Име на Банка, Адрес на Клон на Банка, Име на Притежателя на Сметката, IBAN на сметка, както и SWIFT/BIC код, който може да намерите на сайта на банката. Остава да въведете сумата на тегленето и вашата парола, след което сте готови да завършите транзакцията.

Има няколко отрицателни страни на тегленето с банков трансфер, като например такси, които може да се наложи да заплатите. Също така и периода на получаване на средствата е доста дълъг, като отнема между 2 и 10 работни дена, за да получите вашите средства. Минималните лимити за теглене са доста високи и варират между 50 и 250 лева, докато максималните такива могат да достигнат до 200 000 лева.

Депозит при Букмейкър с Paysafecard

Вече ви запознахме с вариантите, с които може да заредите вашата сметка при част от букмейкърите, като използвате Paysafecard. Ако обаче искате да получите по-подробна информация, относно ползването на този метод за подобен вид транзакции, може да прочетете страницата ни Как се Депозира с Paysafecard.

Заключение

Всеки метод за депозиране и теглене в сайтове за спортни залагания си има своите добри и своите лоши страни. Paysafecard не прави изключение, като ви предлага опцията да депозирате средства без да разполагате дори с банкова сметка. Такава обаче, ще ви е нужна за обратна транзакция, откъдето идват и отрицателните страни на Paysafecard. Все пак този метод ви дава няколко опции, с които да изтеглите вашите средства, така че със сигурност е един добър избор за разплащане в сайтове за спортни залагания.

Евромач футбол и спортни новини от Европа и света