Теглене с ePay.bg

Намираме се в ерата на технологиите и вече почти няма услуга или стока, която да не може да закупите, докато стоите пред вашия лаптоп или компютър. Този вид покупки още повече се засилиха с модернизирането на мобилните устройства, а напълно разбираемо и вариантите за електронно заплащане стават все повече. Един от тези методи, който може да използвате, за да се разплащате в интернет е ePay.bg.

Компанията „Ипей“ АД, е създала един страхотен електронен портфейл, с който можете да платите всяка ваша сметка и да пазарувате в почти всеки онлайн магазин. В сайтът на ePay.bg, всеки от вас може да си създаде напълно безплатно микросметка, която в последствие да захранва и да използва за плащания в интернет.

Препоръчани и сигурни интернет букмейкъри

Бонус Код S2020, Мин. Коефициент 1.30, Важат Правила и Условия. 18+.

Печалбите изключват заложената сума в Кредити за Залози. Важат условия, срокове и изключения. 18+.

За да може да се възползвате напълно от електронния портфейл на ePay.bg, е най-добре да верифицирате вашата сметка. Това може да стане, като потвърдите вашата самоличност, предоставяйки копие или снимка на ваш личен документ на служител на сайта. Също така може да отидете директно с вашата лична карта например, в най-близкия офис на Easypay и само за няколко минути да завършите верификацията си. Така няма да имате никакви лимити на вашата сметка, освен за получаване на средства от други микросметки.

Самата микросметка, може да бъде заредена по пет различни начина, което е доста повече от вариантите, които другите електронни портфейли ви предлагат. За целта може да използвате банков трансфер, кредитна или дебитна карта, друга микросметка в ePay.bg, на банкомат чрез B-pay или като посетите някой от офисите на Easypay.

Трябва да ви предупредим, че при зареждане на вашата сметка с кредитна или дебитна карта, ще трябва да заплатите определена такса. Също така не използвайте банков трансфер, ако искате на момента да използвате средствата, които превеждате към ePay.bg, тъй като ще отнеме минимум един ден, за да може средствата да се отразят във вашата микросметка.

Теглене с ePay.bg от Букмейкър

Доста голяма част от българите използват именно ePay.bg, когато залагат в сайта на любимия си букмейкър. Към момента може да използвате електронния портфейл в четири от петте сайта за спортни залагания, които разполагат с лиценз от държавната комисия по хазарта. Става въпрос за Уинбет, Ефбет, Палмс Бет и Бет365.

Ако все още не сте се присъединили към някой от тези букмейкъри, сега е идеалния момент да го направите. Всеки от тях предлага страхотни промоции на своите нови клиенти, за които може да получите подробна информация на нашата страница Бонуси. Чрез бонусите вие не само увеличавате вашите шансове за печалба, но и удоволствието от играта.

Освен да зареждате вашата сметка при тези букмейкъри чрез ePay.bg, вие също така може и да получите вашите печалби благодарение на този метод. Това обаче не се отнася за Bet365, където ще трябва да заявите теглене с банков трансфер, ако сте използвали опцията ePay.bg, за да направите вашия депозит.

В зависимост от сайта за спортни залагания, в който играете, може да имате до два варианта за теглене на средства, ако сте депозирали с ePay.bg. Сега ще ви запознаем с всеки от тях, за да прецените, кой би бил най-удачен за вас. Първият е да прехвърлите директно средствата от букмейкъра към вашата микросметка в ePay.bg. Да това е толкова лесно, колкото и звучи и става изключително бързо.

Просто отивате във вашия профил в сайта за спортни залагания и избирате опцията Теглене. Избирате си метода ePay.bg, ако е наличен при вашия букмейкър. Тогава ще имате две полета, в които да въведете вашия имейл адрес, с който е създадена микросметката ви в ePay.bg, както и сумата, която искате дa изтеглите. При повечето сайтове, които предлагат този метод за теглене, минималната сума, която може да изискате е 30 лева, а максималната такава 5000 лева. След това вашата заявка е готова и моментално ще разполагате със средствата в микросметката ви на ePay.bg.

Отново напомняме, че е много важно да сте верифицирали напълно своята микросметка в ePay.bg, за да няма някой неприятни разминавания, като например изтеглените средства, да са повече от максималния ви дневен лимит за получаване. Ако сте представили свой личен документ на служител на ePay.bg или Easypay, то не трябва да се притеснявате за подобни недоразумения.

Вторият вариант да получите печалбите си от букмейкър, ако сте депозирали с ePay.bg, е чрез Easypay. Тази опция отново ще откриете във вашия профил под менюто Теглене. Тук след обработване на вашата заявка, изтеглените средства може да получите от офис на Easypay още на момента. За целта ще трябва, да представите доказателство, че тази сметка е ваша, като е най-добре да носите вашата лична карта, когато отидете да получите изтеглените средства.

Минималното теглене, което може да заявите с този метод, също е 30 лева, като и максималното не се различава и отново е 5000 лева. Този вариант е доста по-удобен обаче, ако искате да разполагате с вашите печалби в кеш. Така ще си спестите таксите, които може да ви бъдат наложени, когато теглите средствата си от ePay.bg към ваша кредитна или дебитна карта например.

Най-големият плюс на теглене на средства с ePay.bg е бързата обработка на вашите транзакции. При повечето методи отнема между 3 и 5 работни дена, за да получите заявените средства, докато чрез ePay.bg и Easypay, вие може още на същия ден да разполагате с парите, дори и в брой.

Депозит с ePay.bg

В случай, че искате да заредите ваша сметка в сайт за спортни залагания чрез ePay.bg, но изпитвате затруднения, ние сме тук да ви помогнем. Макар и да е лесен за ползване, метода има някой особености, с които сме се постарали да ви запознаем на нашата страница Как се депозира с ePay.bg.

Заключение

Макар и ePay.bg все още да не е добил световна популярност и голяма част от букмейкърите да не предлагат транзакции чрез него, той е един перфектен избор за игра в българските сайтове за спортни залагания. Ако искате да играете в Бет365 обаче, бъдете сигурни, че разполагате и с банкова сметка, към която да изтеглите вашите потенциални печалби. Цялостно електронният портфейл е доста лесен за ползва, но със сигурност има какво още да се желае, когато става дума за използването му в сайтове за спортни залагания.

Евромач футбол и спортни новини от Европа и света