Теглене с дебитна карта

Навярно на всеки от вас ви се е налагало някога да заплатите дадена услуга или продукт в интернет. Най-често използвания вариант за подобен вид плащания разбира се е чрез кредитна или дебитна карта. Точно заради това едва ли някога ще срещнете сайт, който да не предлага именно тази опция като разплащателен метод.

Вашата кредитна или дебитна карта може да бъде използвана и за обратна транзакция. Било то да получите превод от познат, вашата месечна заплата или печалбите от сайт за хазартни игри. Всичко става изключително бързо и лесно чрез метода кредитна или дебитна карта, което е главната причина почти всеки, който разполага с банкова сметка да има издадена към нея пластика.

Все пак, ако никога досега не сте използвали своята кредитна или дебитна карта за получаване на средства, в следващите редове ще ви запознаем с всичко, което ви е нужно, за да заявите теглене към нея. Това ще направи вашето приключение в онлайн пространството далеч по-лесно и приятно и ще си спестите много излишно време, което ще прекарате в опити да изтеглите вашите средства.

Препоръчани и сигурни интернет букмейкъри

Бонус Код S2020, Мин. Коефициент 1.30, Важат Правила и Условия. 18+.

Печалбите изключват заложената сума в Кредити за Залози. Важат условия, срокове и изключения. 18+.

Теглене с Кредитна и Дебитна Карта от Букмейкър

Може би най-голямото удоволствие, което всеки любител на спортни залагания изпитва, е когато пристъпи към тегленето на своите печалби. Редовно се появяват нови методи, които може да използвате, за да получите спечелените при букмейкъра средства, но теглене с кредитна и дебитна карта си остава избор номер едно на по-голяма част от клиентите на подобни сайтове.

Напълно разбираемо всеки от петте сайта за спортни залагания, които притежават лиценз за България, ви позволяват да изтеглите средствата си към вашата кредитна или дебитна карта. Става дума за Ефбет, Палмс Бет, Уинбет, Бет365 и Буин, като всеки от тях предлага редица интересни бонуси на своите клиенти. Повече информация относно предложенията на всеки един от тези сайтове, може да намерите на страницата ни Бонуси.

Нека сега да разгледаме и самия процес по теглене на вашите средства, който със сигурност ще искате да използвате, ако сте успели да спечелите от направените залози. Когато се логнете във вашия акаунт при букмейкъра и отворите вашата сметка, ще видите опцията Теглене. Много е важно да отбележим, че ако не сте преминали през верификация на вашата сметка при букмейкъра, най-вероятно няма да имате право да теглите средства от вашата сметка.

За тези от вас, които не знаят как да го направят, ще поясним, че трябва да изпратите копие или снимка на ваш личен документ на съпорта на сайта. Повечето букмейкъри са предоставили специално място във вашия профил, където да прикачите файла. До 24 часа след като изпратите файла, ще бъдете уведомени чрез имейл, дали сте преминали успешно верификацията.

Ако сметката ви е изцяло потвърдена и сте извършили поне един депозит с кредитна или дебитна карта, то вие ще може да изберете този метод за теглене на вашите печалби от сайта. Следва най-лесната част, в която трябва просто да въведете данните на вашата кредитна или дебитна карта, като най-често дори се изисква само Дата на Валидност, тъй като имат останалите данни от вашия депозит. Попълвате и сумата, която искате да изтеглите, а след това въвеждате вашата парола и натискате Теглене.

В случай, че за първи път използвате тази кредитна или дебитна карта, за да изтеглите пари от даден сайт за спортни залагания, е много вероятно транзакцията да бъде отказана. Това е поради причината, че ще изискат от вас да изпратите двустранна снимка на пластиката на вашата карта. Това е направено с цел защита на вашите средства и не би трябвало по никакъв начин да ви притеснява. Припомняме, че трябва да закриете част от пластиката преди да изпратите снимката, като става дума за последните три цифри от гърба и първите няколко числа от номера на картата.

Веднъж след като заявите теглене на вашите средства от букмейкъра към кредитна или дебитна карта ви остава само да чакате. Транзакцията не е моментална и ще отнеме между 3 и 5 работни дена, за да се отрази във вашата сметка. Това е може би единствения минус на този метод в сравнение с електронните портфейли, при които получаването на средствата става доста по-бързо. Тук обаче няма никакви такси наложени от страна на букмейкъра, както и от страна на банката, която е издала картата.

В зависимост от сайта за спортни залагания, в който играете, ще имате различен размер на минималното теглене, което може да заявите. Най-често това е сума между 10 и 30 лева, като рядко ще срещнете букмейкър, който да има по-високи от тези размери на минималното теглене. Когато става въпрос за максималната сума, която може да заявите за подобна транзакция, почти навсякъде това е 50 000 лева.

Депозит с Кредитна или Дебитна Карта

Депозирането с кредитна или дебитна карта е изключително бързо и лесно, което го прави толкова популярен метод за зареждане на сметка в сайт за спортни залагания. В случай, че изпитвате затруднения при извършване на депозит с вашата карта, може да откриете много полезна информация на нашата страница Как се Депозира с Кредитна и Дебитна Карта.

Заключение

Колкото и нови варианти да се предлагат в интернет за получаване на средства, сме сигурни че тегленето с Кредитна и Дебитна карта винаги ще е сред най-популярните. С този метод всичко става много бързо, лесно и изключително удобно, като може да изтеглите средствата от даден сайт за спортни залагания и само след няколко дена, те вече да са във вашата сметка. Също така може да отидете до вашата банка или най-близкия банкомат, ако искате да получите тези пари в брой, което несъмнено е доста голямо предимство пред останалите методи за теглене.

Евромач футбол и спортни новини от Европа и света