Теглене с CashTerminal

Все повече и повече време прекарваме в интернет пространството, където вече имаме пълна свобода, когато става въпрос за електронни плащания. Вариантите, с които разполагате, за да заплатите дадена услуга или да получите средства по ваша сметка са изключително много. Малка част от тях обаче ви предоставят възможността да извършите електронно плащане, ако не разполагате с банкова сметка. Сега ще разгледаме един от тях, като става въпрос за CASHTERMINAL.

Чрез устройствата на КЕШТЕРМИНАЛ, вие бързо и лесно може да използвате пари в брой, за да заплатите дадена услуга в някой сайт или да си закупите нещо от онлайн магазин. За целта трябва да отидете до най-близкото терминално устройство на компанията и да внесете пари. На техният сайт или мобилно приложение, може бързо и лесно да намерите най-удобния за вас CASHTERMINAL, който да използвате.

Когато застанете пред самото устройство, ще видите всички услуги, които може да заплатите чрез CASHTERMINAL. Сред тях са битови сметки, вноски по кредити, депозит в сайт за спортни залагания и много други. След избор на желаната от вас услуга, вие ще трябва да въведете и някой данни, които да помогнат за откриването на вашата сметка или акаунт. Накрая внасяте парите в обозначеното за целта място и ще получите разписка за извършената транзакция.

Препоръчани и сигурни интернет букмейкъри

Бонус Код S2020, Мин. Коефициент 1.30, Важат Правила и Условия. 18+.

Печалбите изключват заложената сума в Кредити за Залози. Важат условия, срокове и изключения. 18+.

Теглене с CASHTERMINAL от Букмейкър

Три от най-популярните български сайтове за спортни залагания предлагат на своите клиенти опцията да заредят сметката си с CASHTERMINAL. Това са Ефбет, Уинбет и Палмс Бет, където бързо и лесно може да внесете пари в брой, като използвате едно от терминалните устройства на КЕШТЕРМИНАЛ. Този метод обаче има една много отрицателна страна, с която трябва да бъдете наясно, преди да заредите своята сметка.

Когато зареждате средства с CASHTERMINAL не ви е нужна банкова сметка, но ако в последствие спечелите от вашите залози, ще се наложи да разполагате с такава. Това е поради факта, че този метод не предлага опцията за теглене на средства. Дори и да имате сметка в сайта на CASHTERMINAL, в никой от сайтовете за спортни залагания няма да откриете варианта за прехвърляне на средства към нея.

Все пак не се отчайвайте, ако сте депозирали средства с CASHTERMINAL и след това сте спечелили. Вашите средства няма да останат при букмейкъра, тъй като имате опцията да заявите тяхното теглене чрез друг метод. Става дума за Банков Трансфер, чрез който може да теглите средства, дори и преди това никога да не сте го използвали за вашите депозити.

За да заявите теглене с банков трансфер, трябва да имате напълно верифицирана сметка в сайта за спортни залагания, в който играете. Отивате в менюто на вашия профил и избирате теглене. От опциите посочвате банков трансфер и пристъпвате към попълването на вашите данни. За разлика от повечето методи за теглене, тук ще ви отнеме малко повече време и проучвания, за да завършите процедурата.

Първо си избирате държава, а след това въвеждате името на банката, към която е вашата сметка. Трябва да предоставите и адрес на клон на банката, както и имената на притежателя на сметката, като ви съветваме да теглите само към ваши банкови сметки. В следващото поле попълвате IBAN на вашата сметка, който може да поискате от вашата банка или да видите чрез онлайн банкиране, ако разполагате с такова.

SWIFT/BIC кодът, който трябва да въведете в следващата стъпка, може да бъде открит на сайта на вашата банка. За да си спестите бъдещи трудности и проблеми, е най-добре да попитате служител на банката чрез телефон или като отидете директно в някой от клоновете. Остана само да въведете желаната сума за теглене, както и вашата парола и сте готови да завършите процеса.

Тук идва и най-неприятната част на тегленето с банков трансфер, а именно дългия период за обработване на транзакцията. Ще се наложи да изчакате между 2 и 10 работни дена, ако сте заявили подобен трансфер от България. Останалите методи най-често отнемат между 1 и 5 работни дена за обработка, като електронните портфейли извършват тази транзакция в рамките на само няколко часа.

Минималната сума, която може да изтеглите с банков трансфер варира според сайта за спортни залагания, в който играете. В Бет365 например тя е в размер на 75 лева, докато в Уинбет и Палмс Бет минималния размер на теглене с този метод е 30 лева. В Ефбет минималното теглене е доста завишено, като там трябва да заявите поне 250 лева.

Максималните размери на вашите тегления с банков трансфер са изключително високи, което може и да се приеме като един от малкото плюсове на този метод. В Бет365 например, може да изтеглите до 200 000 лева, което е поне два пъти повече от всеки останал метод.

Депозит с CASHTERMINAL

Това, че не се предлага варианта да изтеглите вашите средства от сайт за спортни залагания чрез CASHTERMINAL не трябва да ви отказва от това да използвате опцията за депозит с този метод. Само в рамките на няколко минути може да заредите своята сметка при даден букмейкър, ако използвате терминално устройство на компанията. Подробна информация може да откриете на нашата страница Как се Депозира с CASHTERMINAL.

Заключение

Невъзможността да изтеглите средствата си чрез CASHTERMINAL със сигурност би повлияла на избора на голяма част от клиентите, когато търсят най-подходящия за тях разплащателен метод. Все пак CASHTERMINAL е една от малкото опции, които ви позволяват да депозирате пари в брой и това носи доста голяма популярност на компанията. Винаги може да използвате банков трансфер, както вече ви обяснихме, но периода на изчакване, за да получите средствата е наистина твърде дълъг.

Евромач футбол и спортни новини от Европа и света