Депозит и теглене с EasyPay

Устремени да бъдат в крак с време, все повече и повече хора прибягват към услугите на компаниите за електронни плащания. Сега ще разгледаме една от най-популярните такива в България, а именно Easypay. Изипей АД е основана през 2004-та година и от тогава не спира да се развива. Вече с Easypay може да се разплатите в огромна част от сайтовете, включително и при повечето от онлайн букмейкърите.

Навярно знаете, колко е неприятно да чакате с часове, само за да заплатите дадена услуга. Благодарение на Easypay вече няма да ви се налага да го правите, тъй като бързо и лесно може да се разплащате в онлайн пространството. Има два начина, чрез които да платите услуга или стока, като използвате Easypay.

Най-лесно бихте заплатили услуга като сметка за ток, вода или телефон, като посетите най-близкия до вас офис на Изипей. В страната има над 2500 обекта и едва ли ще ви отнеме много време, за да стигнете до някой от тях. В офисът на Easypay трябва просто да предоставите информация за сметката или услугата, която искате да заплатите и само след няколко минути всичко ще е готово.

Препоръчани и сигурни интернет букмейкъри

Бонус Код S2020, Мин. Коефициент 1.30, Важат Правила и Условия. 18+.

Печалбите изключват заложената сума в Кредити за Залози. Важат условия, срокове и изключения. 18+.

Винаги имате и опцията да се регистрирате в сайта ePay.bg, който също е собственост на компанията Изипей АД. Откриването на микросметка в ePay.bg е напълно безплатно и няма да ви отнеме много време, за да го направите. След това ще може да зареждате средства във вашата микросметка, които да използвате, за да се разплащате в онлайн пространството. Чрез ePay.bg, освен че може да заплатите вашите битови сметки, също така може да пазарувате и от редица онлайн магазини, както и разбира се да играете в сайтове за спортни залагания.

Зареждането на вашата микросметка може да стане чрез банкова карта, банков превод или от офис на Easypay. Това означава, че дори и да не разполагате с банкова сметка, вие може лесно и бързо да се разплащате в интернет. Именно тази опция прави Easypay толкова харесван от потребителите метод за заплащане на услуги и стоки.

Получаването на вашите средства от микросметката в ePay.bg също е изключително лесно. Винаги може да отидете в офис на Easypay и след представяне на информация, че дадения акаунт е ваш, вие ще получите желаните средства от сметката в брой. Може да си издадете и напълно безплатна карта на Изипей, чрез която дори по-бързо да получите вашите пари от сметката, посредством банкомат или с посещение на офис на Easypay.

Депозит със EasyPay при Букмейкър

Споменахме, че може да използвате Easypay, за да заредите и вашата сметка при доста от букмейкърите. В това число влизат четири от петте сайта за спортни залагания, които разполагат с лиценз от българската комисия по хазарта. В случай, че все още нямате регистрация в Уинбет, Палмс Бет, Ефбет или Бет365, може да се възползвате от страхотен начален бонус, когато си отворите сметка. Повече информация относно бонусите им, може да получите на нашата страница Бонуси.

Във всеки от българските сайтове за залагания Уинбет, Ефбет и Палмс Бет, вие може да заредите сметката си директно с пари в брой. За целта ще трябва да влезете във вашия акаунт при букмейкъра, след което да изберете опцията депозит. От списъка посочвате Easypay и въвеждате желаната от вас сума на депозита. Така ще получите 10 цифрен код, който да представите на служител в офис на Easypay. Обикновено този код е валиден за 24 часа, след което ще трябва да си издадете нов, ако не сте успели да го използвате.

За да заредите вашата сметка в Бет365 чрез Easypay, ще се наложи да имате открита микросметка в ePay.bg. Този метод е достъпен и в другите сайтове за спортни залагания, за които говорихме малко по-нагоре. Най-добре е, когато правите своята регистрация на ePay.bg, вашите имейл адрес и имена да съвпадат с тези, които сте използвали и при букмейкъра. Първото нещо, което трябва да направите е да заредите средства във вашата микросметка.

След като го направите, може да отидете на сайта на вашия букмейкър и да изберете опцията за депозит с ePay.bg. Попълвате желаният от вас размер на депозита, след което ще бъдете прехвърлени към ePay.bg, за да завършите транзакцията. Това може да стане по три начина, които са чрез микросметка, в брой на каса на Easypay или чрез услугата B-Pay на банкомат. Ако се затруднявате да завършите тази транзакция, може да намерите решение на вашия проблем на страницата ни Как се депозира с ePay.bg.

Независимо от това, кой точно метод решите да използвате, за да заредите сметката си при даден букмейкър чрез Easypay, депозираните средства ще бъдат налични във вашия акаунт моментално. Българските сайтове за спортни залагания изискват минимален депозит от 10 лева чрез този метод, докато световния лидер Bet365 има минимален лимит от 30 лева на депозит чрез ePay.bg.

Теглене със EasyPay

Сигурни сме, че повечето от вас залагат на спортни събития най-вече, заради възможността за големи печалби. Когато те станат факт, най-логичното нещо е да изтеглите спечелените средства. За тази цел може да използвате услугите на Easypay и само до няколко часа да разполагате с вашите пари в брой.

Първото нещо, което трябва да направите, за да изтеглите средства от почти всеки букмейкър, е да верифицирате вашата сметка при него. След като сте изпълнили това, може да се насочите към вашия профил и да изберете Теглене. При Уинбет, Ефбет и Палмс Бет, вие ще имате опцията да изтеглите вашите печалби директно чрез Easypay.

Тогава просто трябва да въведете желаната от вас сума за теглене, а след одобрението на транзакцията да посетите най-близкия до вас офис на компанията. Там ще трябва да представите личен документ, който да потвърди, че акаунта при букмейкъра е ваш, след което ще ви бъдат дадени изтеглените средства в брой.

Наличен за депозиралите с Easypay, е и варианта за теглене към микросметка в ePay.bg. Когато си изберете опцията ePay.bg от менюто Теглене, ще трябва да въведете единствено сумата, която искате да получите. Тя ще бъде моментално преведена по вашата микросметка, след което може да я получите в офис на Easypay или чрез карта Easypay.

Уинбет, Ефбет и Палмс Бет имат едни и същи минимални и максимални лимити за теглене чрез Easypay и ePay.bg. Всеки от трите сайта изисква вашите единични транзакции да са на минимална стойност от 30 лева и да не надвишават сумата от 5000 лева. Тези лимити са напълно обичайни за трите сайта и се използват също и за всеки от останалите методи за теглене при тях.

В случай, че залагате в сайта на Бет365, ще трябва да изтеглите вашите средства чрез метода Банков Трансфер. Как точно да го направите и какви са лимитите и сроковете на чакане, може да разберете на нашата страница Как се тегли и депозира с Банков Трансфер.

Заключение

Чрез Easypay почти всичко става моментално и не се налага да чакате дълги периоди, за да получите печалбите си от даден букмейкър. Точно това е нещото, което прави този разплащателен метод любим на голяма част от българите. Единственият минус е липсата на опция за теглене чрез Easypay или ePay.bg на сайта на Бет365, но се надяваме в бъдеще тя да бъде налична и при световния лидер в спортните залагания.

Евромач футбол и спортни новини от Европа и света