Депозит с Банков Трансфер

За всеки вече е изключително важно, средствата, които получава да бъдат на сигурно и безопасно място. Разбира се най-добрата опция за това е да си откриете банкова сметка, в която да ги съхранявате. Така не само, че средствата ви ще са защитени, но също така ще може и да разполагате с тях дори в онлайн пространството. Това се дължи на разплащателният метод банков трансфер, чиито предимства и недостатъци ще разгледаме в следващите редове.

Най-често, когато получавате вашето месечно възнаграждение от работата, средствата биват преведени чрез банков трансфер. Тази опция остава най-популярна, когато става дума за преводи, но и не само, защото метода може да бъде използван, освен за получаване на средства, също и за заплащане на услуги и стоки. Повечето сайтове ви позволяват да се разплащате при тях, дори и ако не разполагате с издадена банкова карта към вашата банкова сметка.

Разбира се, ще трябва да заплащате определена месечна или годишна такса за поддръжка на вашата банкова сметка. Тези такси са различни според банката, в която сте си открили сметка. Едва ли обаче, някога ще срещнете по-висока такса от 2-3 лева на месец, което не звучи никак много, имайки предвид колко необходима е подобна сметка в днешно време.

Препоръчани и сигурни интернет букмейкъри

Бонус Код S2020, Мин. Коефициент 1.30, Важат Правила и Условия. 18+.

Печалбите изключват заложената сума в Кредити за Залози. Важат условия, срокове и изключения. 18+.

Депозит с банков трансфер при Букмейкър

Най-големият плюс на разплащателния метод банков трансфер, е че се предлага в почти всеки един сайт за спортни залагания. Чрез него, независимо къде си изберете да поставяте вашите спортни залози, ще може да заредите вашата сметка. Той е сред опциите и във всеки от петте букмейкъра, които разполагат с лиценз от държавната комисия по хазарта, като това са Уинбет, Палмс Бет, Ефбет, Бет365 и Буин.

Ако все още не сте сигурни в кой сайт за спортни залагания да започнете, може да се насочите към нашата страница Букмейкъри. Там ще откриете подробна информация за всеки от букмейкърите, които разполагат с лиценз за провеждане на хазартна дейност на територията на България. Също така сме включили и всички предлагани от дадения сайт бонуси, чрез които може да увеличите вашите шансове за печалба.

След като си изберете, в кой сайт за спортни залагания да се регистрирате и го направите, може да пристъпите към зареждане на вашата сметка. Това става, като влезете във вашия профил и изберете опцията Депозит. Тогава ще ви се покажат всички налични за депозиране методи, сред които ще бъде и банков трансфер. Когато изберете именно тази опция, ще ви бъде предоставена информация за банковата сметка на букмейкъра.

За разлика от повечето методи за депозит, зареждането на средства с банков трансфер не може да бъде завършено директно от сайта за спортни залагания. За да го направите, вие ще трябва да посетите вашата банка, като разбира се може да преведете средствата и от друга банка, но най-вероятно ще заплатите доста висока такса за това. Разполагате и с варианта да депозирате средствата чрез онлайн банкиране, което става доста по-бързо и удобно в сравнение с процедурата в банката.

Когато попълвате данните на банковата сметка на букмейкъра, не забравяйте в полето референция или основание, да въведете вашия псевдоним, който използвате, за да се логнете в сайта за спортни залагания. Когато средствата достигнат до вашия букмейкър, той най-често ще ви уведоми посредством имейл и ще може да завършите вашата транзакция.

Имайте предвид, че средствата, които преведете на посочената сметка, няма да бъдат налични моментално във вашия акаунт. Минималното време, което отнема за подобен вид транзакция да бъде завършена, е 1 ден, но този период може да достигне до 10 дена, в зависимост от избрания от вас сайт. Разликата във времевия интервал се дължи най-вече на това, с коя банка работи букмейкъра, като при българските сайтове за спортни залагания например, превода ще се отрази сравнително по-бързо, от този при даден чуждестранен букмейкър.

Минималните и максимални лимити за депозит чрез банков трансфер също доста се различава, според това в кой сайт за спортни залагания решите да играете. Най-ниският депозит, който може да извършите чрез този метод е в размер на 10 лева в Уинбет и Палмс Бет. От Ефбет и Буин позволяват минимален депозит от 20 лева, докато в Бет365 транзакцията трябва да е на стойност от минимум 100 лева. Максималните стойности на депозити с банков трансфер варират от 10 000 лева до 250 000 лева.

Теглене с банков трансфер

Друга опция, която едва ли някога ще срещнете букмейкър, който да не я предлага, е теглене на средства чрез банков трансфер. При подобен вид транзакции този метод е един от най-често използваните, тъй като някой от методите за депозит не ви дават възможността да изтеглите печалбите си с тях и трябва да прибегнете към банков трансфер. Самият процес на теглене на средствата с този метод е огледален на депозирането, като този път ще трябва да предоставите данните на вашата банкова сметка.

Просто влезте във вашия профил, след което отидете на Теглене. В случай, че вече сте верифицирали сметката си при дадения букмейкър, сред наличните опции ще видите банков трансфер. Ако обаче не сте преминали успешно верификацията, вие няма да имате право да теглите средства от почти нито един сайт за спортни залагания. Преди това ще трябва да изпратите снимка или копие на ваш личен документ, който да потвърди вашата самоличност.

След като си изберете банков трансфер, ще трябва да попълните Вашите Имена, IBAN на Сметката, Име на Банката, BIC или SWIFT кода на банката, които могат да бъдат намерени на сайта на баката или след запитване до служител, както и разбира се размера на сумата, която искате да изтеглите. В някой от сайтовете за спортни залагания, могат да изискат и бележка, която да потвърди вашия IBAN на сметката, като тя може да бъде изискана от най-близкия клон на вашата банка.

След като заявите теглене, вие отново ще трябва да изчакате различен период от време, за да получите средствата. В случай, че сте изтеглили печалбите си от някой от българските сайтове за спортни залагания, като Уинбет, Палмс Бет или Ефбет, средствата ще са налични във вашата сметка след период от 1 до 5 дена. Ако обаче сте заявили теглене от световния лидер Бет365 например, може да се наложи да почакате и до 10 дена, преди транзакцията да се отрази по вашата сметка.

Минималният размер на вашите тегления в Уинбет и Палмс Бет трябва да е 30 лева, докато при Бет365 – 75 лева. Този лимит е доста завишен в Ефбет, който ви позволява да изтеглите най-малко 250 лева, използвайки метода банков трансфер. Единичните транзакции от този вид могат да достигнат до 200 000 лева в Бет365 например.

Заключение

Транзакциите с банков трансфер доста често отнемат повече време, особено когато става дума за зареждане на вашата сметка. Спортните залагания са доста динамични и почти винаги трябва да имате опция за бърз депозит, за да не изпуснете желаната от вас среща. Именно заради това опцията за депозит с банков трансфер не е толкова популярна, за разлика обаче от обратната транзакция.

Опцията за теглене с банков трансфер в повечето случаи е налична, дори и да не сте използвали този метод за депозиране преди това. Така имате вариант да изтеглите печалбите си, ако сте депозирали с CASHTERMINAL или чрез мобилния оператор А1 например.

Евромач футбол и спортни новини от Европа и света