Депозит и теглене с А1

С всеки изминал ден се появяват нови и нови начини, чрез които да се разплащате за дадени услуги и стоки в интернет. Това накара дори и част от мобилните оператори да предлагат услуги за електронно плащане. В случай, че сте клиент на компанията А1, вие дори може да депозирате средства в българските сайтове за спортни залагания Уинбет и Палмс Бет. В следващите редове ще ви запознаем с всичко от това, как да заредите вашата сметка с А1, до това как да получите вашите евентуални печалби.

Компанията А1 е един от лидерите на българския пазар, когато става дума за дигитални и телекомуникационни услуги. Дългогодишният опит на мобилния оператор му носи огромна популярност и много доволни клиенти. Той постоянно се стреми към развитие и именно заради това се обедини с два от най-популярните сайта за спортни залагания в България, за да предостави възможността на своите клиенти да зареждат сметките си при тях.

Препоръчани и сигурни интернет букмейкъри

Бонус Код S2020, Мин. Коефициент 1.30, Важат Правила и Условия. 18+.

Печалбите изключват заложената сума в Кредити за Залози. Важат условия, срокове и изключения. 18+.

Депозит с A1 при Букмейкър

Към момента може да използвате вашата сметка при мобилния оператор А1, за да депозирате средства само в Уинбет и Палмс Бет. Двата български сайта за спортни залагания приветстват новите си клиенти с уникални бонус предложения, които не трябва да изпускате. Ако все още нямате регистрация в някой от двата сайта, то проучете предлаганите от тях Бонуси и се включете в забавленията.

След като вече сте регистриран потребител в Уинбет или Палмс Бет, може да преминете към извършването на вашия депозит. За целта отваряте вашата сметка при букмейкъра и си избирате опцията Депозит. И в двата сайта разполагате с богат избор от методи, но сега ще наблегнем изцяло на Депозит с А1. Зареждането на вашата сметка чрез този метод е доста опростено и има само две полета, които трябва да попълните.

Първото от тях ви позволява да си изберете размера на вашия депозит, като чрез А1 може да депозирате само фиксираните суми от 10, 20 и 30 лева. Трябва да въведете и вашия телефонен номер към мобилния оператор А1. Отбелязваме, че трябва да сте клиент на телекомуникационната компания от поне шест месеца и да разполагате с размера на вашия депозит, като наличен кредитен баланс.

След като натиснете Депозит, почти моментално ще получите СМС на посочения от вас телефонен номер, чрез който да активирате закупения от А1 ваучер за Уинбет или Палмс Бет. В обозначеното за целта поле въвеждате кода от СМС-а и след като депозита ви е одобрен, вие веднага ще разполагате със средствата при вашия букмейкър. Сумата, която сте депозирали, ще се начисли към следващата ви фактура към А1.

Има някой лимити, за които трябва да знаете, преди да използвате метода А1, за да заредите своята сметка. Както ви казахме малко по-нагоре, ще трябва да имате наличен кредитен лимит, за да извършите вашия депозит. Освен това може да депозирате максимум 30 лева в един календарен месец. Тази сума не се занулява заедно с вашия отчетен период, а на всяко първо число от месеца. Тоест, ако сте депозирали през януари, то следващия ви депозит с А1 може да е чак на първи февруари.

Теглене с A1

Когато късметът ви се усмихне, и вашите залози са печеливши, вие най-вероятно избирате да изтеглите поне част от получените средства. Да обаче, тук идва момента да ви запознаем с една от отрицателните страни на депозит с А1. Тъй като няма как спечелените средства да бъдат кредитирани към вашата сметка при мобилния оператор, ще се наложи да използвате друг метод, за да заявите теглене.

Преди всичко бъдете сигурни, че сте верифицирали напълно вашия акаунт в Уинбет или Палмс Бет. Докато не го направите, вие няма да имате опцията за теглене от дадения сайт за спортни залагания. Верифицирането на вашата сметка става като изпратите копие или снимка на ваш личен документ на съпорта. Най-често има обозначено място за това във вашия профил. Само до 24 часа данните ви ще са потвърдени и ще може да изтеглите вашите средства.

В случай, че сте депозирали посредством мобилния оператор А1, най-вероятно ще ви се наложи да използвате методите Банков Трансфер или Easypay, за да получите вашите печалби. Сега ще разгледаме и двете опции, за да прецените, коя от тях ще бъде по-удачния за вас вариант. И в двата случая ще трябва да влезете във вашия профил и да изберете Теглене. В списъкът с методи ще видите, както Банков Трансфер, така и Easypay.

Тегленето чрез банков трансфер изисква от вас да разполагате с банкова сметка. Ако имате такава, то ще трябва да въведете данните от нея в обозначените полета, като най-често се изискват Имена на Получателя, IBAN на Сметката, Име на Банката, BIC или SWIFT код, който може да намерите на сайта на вашата банка, както и разбира се сумата, която искате да изтеглите. Може да се наложи да ви бъде изискано и удостоверение за IBAN-а на сметката, което може да получите от вашата банка, преди да бъде одобрена транзакцията.

В случай, че искате да получите вашите печалби, но не разполагате с банкова сметка, може да използвате метода Easypay. Чрез него бързо и лесно ще получите изтеглените средства в брой, като посетите най-близкия до вас офис на разплащателната компания. При изборът на този метод, само посочвате сумата, която искате да изтеглите, след което трябва да предоставите вашия личен документ на служител в офиса на Easypay и той ще ви даде спечелените средства.

Easypay превъзхожда метода банков трансфер, когато става дума за теглене, тъй като чрез него получавате изтеглените средства само в рамките на няколко часа. Ако заявите теглене с банков трансфер към българска банка от Уинбет или Палмс Бет, то ще трябва да изчакате между 1 и 5 работни дена, за да са налични средствата по вашата сметка. В случай, че теглите печалбите към банка, която е извън България, периода на изчакване може да нарасне до 10 дена.

Минималната сума, която може да изтеглите с всеки от двата метода от Уинбет и Палмс Бет е една и съща и е 30 лева. Максималните размери на единичните тегления обаче се различават, като чрез Easypay и от двата сайта може да изтеглите най-много 5000 лева. Чрез банков трансфер от Палмс Бет имате право да заявите максимално 10 000 лева в едно теглене, докато на Уинбет не е посочена точна сума, но най-вероятно и там максималния размер за метода е близък до този в Палмс Бет.

Заключение

Винаги е хубаво да разполагате с колкото се може повече опции за вашите депозити и тегления в сайтове за спортни залагания. Депозит с А1 е един иновативен метод, който ви позволява само в рамките на няколко минути да заредите вашата сметка в Уинбет и Палмс Бет, без дори да разполагате със средствата на момента. Въпреки ниският максимален лимит на месец, както и липсата на обратна транзакция с този метод, сме сигурни, че доста от вас ще се зарадват на тази нова опция.

Уинбет и Палмс Бет са два от най-бързо разрастващите се букмейкъри на българския пазар и предлагат огромно разнообразие от спортни събития на техните сайтове. Не само това, но и всеки от пазарите за залози е с доста конкурентни коефициенти, така че, в който и от тях да изберете да започнете, няма да останете разочаровани.

Евромач футбол и спортни новини от Европа и света