Депозит със Скрил

Има много различни методи, които може да използвате, за да се разплатите в онлайн пространството. Макар и плащанията с кредитна и дебитна карта да остават най-често ползвания вариант, има много други методи, които също не бива да бъдат подценявани. Все повече се използват електронните портфейли например, които ви позволяват да държите вашите средства на сигурно място и да разполагате с тях по всяко време. Сега ще разгледаме един от най-популярните в цял свят електронен портфейл, а именно Skrill.

От почти 20 години компанията, която е собственик на Скрил се занимава с извършване на електронни плащания и едва ли има човек, който все още да не е чувал за нея. До 2011-та година тя се наричаше Moneybookers, но през септември същата година се преименува на Skrill. Чрез сайта на Скрил, вие може да извършвате плащания онлайн, да изпращате пари, както и да купувате и продавате криптовалута.

Препоръчани и сигурни интернет букмейкъри

Бонус Код S2020, Мин. Коефициент 1.30, Важат Правила и Условия. 18+.

Печалбите изключват заложената сума в Кредити за Залози. Важат условия, срокове и изключения. 18+.

Skrill предлага дори и пластика на своите клиенти, като предплатената карта е на компанията Mastercard. Така вие бързо и лесно може да плащате в магазините или да изтеглите средства от вашата сметка. Това наистина улеснява процеса от заявяване на теглене към кредитна или дебитна карта на някоя банка, което най-често носи и доста такси. Разбира се ще се наложи да плащате и за поддръжката на вашата карта, но ако редовно я използвате, то най-вероятно ще си спестите доста средства по този начин.

За да се присъедините към многобройните клиенти на Скрил, ще трябва да си направите само безплатна регистрация в сайта. Това няма да ви отнеме много време, като се изискват само вашите имена, държава, валута, имейл и парола. Ще се наложи след това и да верифицирате своята сметка, за да имате достъп до всички функции на електронния портфейл, както и да премахнете дадени ограничения по вашия акаунт. Това става като предоставите копие на ваш личен документ.

Депозит със Скрил при Букмейкър

Навярно се досещате, че щом това е един от най-популярните в световен мащаб електронен портфейл, то той ще може да бъде използван в почти всеки сайт за спортни залагания. Не правят изключение и всички букмейкъри, които разполагат с лиценз за България. Със Skrill може да заредите вашата сметка в Уинбет, Палмс Бет, Бет365, Ефбет и Буин.

Всеки един от гореспоменатите онлайн сайтове за спортни залагания предлага страхотни бонуси и промоции на своите клиенти. Такива са например техните оферти за нови клиенти, за които може да получите много повече информация на нашата страница Бонуси.

Нека сега да проследим самият процес на депозиране със Скрил от самото му начало, за да нямате никакви затруднения, когато ползвате именно този метод. Най-напред ще трябва да разполагате с акаунт, както в Skrill, така и в избрания от вас сайт за спортни залагания. Когато се логнете при вашия букмейкър, от профила си трябва да изберете опцията депозит. Там ще видите всички възможни варианти да заредите вашата сметка, сред които е и Скрил.

След това ще трябва да попълните вашия имейл адрес, който сте посочили при регистрацията си в скрил и използвате за вход в електронния портфейл. Избирате и сумата на депозита, след което натискате Депозит. В случай, че всичко е наред и разполагате със средствата във вашия Скрил акаунт, то депозита ви ще бъде успешен и мигновено ще разполагате със заявената сума при букмейкъра. Отново напомняме, че за да депозирате средства със скрил ще трябва да сте преминали верификацията на вашия акаунт.

Минималната сума, която може да заредите във вашата сметка при всеки от посочените от нас букмейкъри е 10 лева. Изключение прави Буин, при който ще трябва да депозирате минимум 20 лева, ако искате да използвате метода Скрил. Максималната сума на един депозит не е посочена в повечето от тях, но в Бет365 тя е 60 000 лева, което не е никак малко. Абсолютно при всеки сайт за спортни залагания ще получите депозираните от вас средства със Скрил моментално във вашия акаунт.

Скрил несъмнено има много плюсове, сред които са моменталното депозиране и изключително бързото получаване на заявените за теглене от вас средства. Разбира се тези удобства не са безплатни и доста често има такси, които ще трябва да заплащате, за да използвате услугите на електронния портфейл.

При депозитите ще заплащате 1.00% от сумата на транзакцията, независимо от избрания метод, било то банков трансфер или кредитна карта. Ако използвате банков трансфер, за да изтеглите средствата си от Скрил, вие ще заплатите точно определена такса, която е в размер на 5.50 евро. За прехвърляне на вашите средства към Neteller, ще трябва да се прежалите с 3.49% от сумата. Доста по-сериозен е размера на таксата, която заплащате ако теглите средства към вашата кредитна карта Visa. Тогава ще загубите цели 7.50% от заявената за теглене сума.

Все пак, когато получавате и изпращате пари със Скрил не се налага да плащате такси, но такива може да се наложат, към някой от депозитите ви при сайтове за спортни залагания. Това най-често се получава, защото вашата сметка в Skrill е с различна валута от тази при букмейкъра и тя трябва да бъде конвертирана чрез техния валутен курс.

Теглене със Скрил

Вече ви споменахме за таксите, които имат вашите тегления от Скрил, но може да ги избегнете, ако си издадете карта, с която директно да теглите от вашата сметка. Там отново има сума, която заплащате за поддръжка на картата, като повече информация може да откриете в нашата страница Как се Тегли със Skrill. На нея сме отговорили на абсолютно всички ваши въпроси, които може да имате относно тегленето на вашите средства от Скрил.

Заключение

Скрил се ползва от огромна част от клиентите на сайтовете за спортни залагания, като най-големия плюс е бързата обработка на тегленията. Депозирането на средства обаче също е изключително удобно и само за секунди може да прехвърлите определена сума от вашия Скрил акаунт в този при букмейкъра. Като изключим доста високите такси, които трябва да плащате за определените услуги на електронния портфейл, този метод за депозиране несъмнено е един от най-добрите варианти за вашите депозити.

Евромач футбол и спортни новини от Европа и света