Депозит с Paysafecard

Почти няма да срещнете услуга, която да не може да заплатите онлайн, като използвате един от многото варианти за електронно плащане. Най-популярните методи за подобно плащане си остават кредитна или дебитна карта и електронен портфейл, но има и други доста добри опции с които да заплатите в онлайн пространството. Сега ще разгледаме една от тях, като става дума за Paysafecard.

Чрез Paysafecard вие може да извършвате вашите покупки в интернет без дори да разполагате с банкова сметка, към която да е издадена кредитна или дебитна карта. Това прави този вариант за електронно плащане толкова харесван и предпочитан от редица потребители. Всичко, което ви е нужно, за да заплатите с Paysafecard е да посетите един от над 650 000 търговски обекта, в който се предлагат предплатените карти на компанията.

Препоръчани и сигурни интернет букмейкъри

Бонус Код S2020, Мин. Коефициент 1.30, Важат Правила и Условия. 18+.

Печалбите изключват заложената сума в Кредити за Залози. Важат условия, срокове и изключения. 18+.

Предплатените карти на Paysafecard имат фиксирана стойност от 10, 20, 50, 90 и 100 лева и могат да бъдат закупени от офисите на Easypay, на ePay.bg и в магазини на веригата Pulsar. Най-лесно ще откриете близък до вас обект, от който да си вземете предплатена карта на Paysafecard, като посетите сайта и използвате търсачката. В нея ще трябва да въведете вашия адрес и ще видите всички близки офиси на Easypay, както и магазини на Pulsar, които предлагат този продукт.

Закупената предплатена карта има 16 цифрен ПИН код, който въвеждате, когато изберете опцията да платите с Paysafecard в даден сайт. Също така може да си отворите и лична разплащателна сметка в сайта на Пейсейфкард. Тази сметка ще може да зареждате с предплатени карти на компанията, за да имате средства, когато са ви необходими. Разплащателната сметка е напълно безплатна и няма да ви отнеме повече от минута или две, за да си откриете такава.

Ще е нужно обаче да верифицирате вашата микросметка, ако искате да получите статус „Неограничен“. Така ще имате по-големи лимити на услугите, които предлага Paysafecard. За целта ще трябва да предоставите копие или снимка на ваш личен документ, като може и директно да представите вашия личен документ за самоличност в офис на Easypay, заедно с вашия клиентски номер на микросметката.

Депозит с Paysafecard при Букмейкър

Наистина страхотна е новината, че може да използвате Пейсейфкард, за да заредите и своята сметка при голяма част от онлайн букмейкърите. Тези от тях, които обаче разполагат с лиценз от държавната комисия по хазарта са само два. Това са Буин и Бет365, като трите български сайта за спортни залагания Уинбет, Ефбет и Палмс Бет все още не предлагат опцията да зареждате вашите сметки при тях с Paysafecard.

Ако искате да започнете да играете в Bwin или Bet365, но все още не разполагате с регистрация, може да се възползвате от страхотен бонус, когато си откриете акаунт. Всичко става много бързо и лесно, като сме обяснили целия процес на нашата страница Бонуси в сайтове за спортни залози.

Когато вече сте си създали акаунт в някой сайт за спортни залагания, който предлага на клиентите си депозит с Paysafecard, вие много бързо и лесно ще може да заредите средства във вашата сметка. Най-напред ще трябва да отидете до един от търговските обекти, които предлагат предплатени карти на компанията. Както вече ви споменахме, най-лесно ще бъде да потърсите в сайта, кой от тези обекти е най-близо до вас.

След като си закупите предплатена карта с избраната от вас стойност, се логнете във вашия акаунт в сайта за спортни залагания. Влезте във вашата сметка и изберете депозит. Измежду всичките опции ще видите и Paysafecard. Когато го изберете ще трябва да въведете само желаната от вас сума на депозита. Когато натиснете депозит пък ще бъдете препратени към страницата на Paysafecard, където да въведете 16 цифрения ПИН код от картата. Остана само да се съгласите с общите правила и условия на сайта и сте готови да натиснете Плащане.

Ако въведеният код е правилен, вие моментално ще получите средствата от него във вашата сметка при букмейкъра. Също така имате опциите да извършите плащането с разплащателната си сметка в Paysafecard или със Scan2Pay. Вече говорихме за разплащателната сметка, която зареждате с кодове от предплатени карти. Scan2Pay ви позволява да сканирате QR кода чрез вашето мобилно устройство и да завършите плащането на него.

Въпреки че е много удобен и лесен начин за зареждане на средства при даден букмейкър, Paysafecard има и своите недостатъци. Един от тях е липсата на тази опция за разплащане при българските сайтове за спортни залагания.

Също така не е много подходяща за по-запалените играчи, които депозират много средства, тъй като максималната сума, която може да депозирате с този метод е само 1900 лева в Бет365 например. Това е доста малко в сравнение с кредитна или дебитна карта, където този лимит е 50 000 лева. Минималната сума на един депозит с Paysafecard в Бет365 е 10 лева, като това е и най-малката стойност на предплатените карти, които компанията предлага.

В Буин тези лимити доста се различават, като минималната сума на депозит с този метод е 20 лева. Максималната такава пък е дори по-ниска и от тази в Бет365, като може да депозирате най-много 1000 лева чрез Paysafecard.

Теглене с Paysafecard

Може би най-големият минус на този вид депозит идва, ако използвате неговия най-голям плюс. Става дума, че ако сте депозирали средства директно с предплатена карта, вие ще трябва да използвате метода банков трансфер, за да изтеглите вашите бъдещи печалби. Повече информация за останалите варианти за теглене при депозит с предплатени карти на компанията, ще намерите на нашата страница Теглене с Paysafecard.

Заключение

Paysafecard остава един изключително добър вариант за вашите електронни плащания, но когато става дума за депозит в сайт за спортни залагания, малко бледнее пред останалите методи. Все още се предлага само при част от букмейкърите, а максималните лимити на депозит чрез него са твърде ниски. Това обаче едва ли ще се промени и в бъдеще, тъй като най-често този вид предплатени карти се използват с друга цел, която им носи доста голяма популярност.

Евромач футбол и спортни новини от Европа и света