Депозит с Neteller

Електронните портфейли завладяха онлайн пространството и вече са основен начин за разплащане в интернет. Една от най-популярните компании, която предлага подобни услуги, е Neteller. Електронният портфейл е идеален и за любителите на спортни залози, тъй като е наличен като опция при почти всеки онлайн букмейкър. Neteller България предоставя пълна сигурност на средствата на клиентите и им позволява лесно да боравят с тях.

Neteller се появява на пазара през далечната 1999-та година, като компанията е основана в Канада. Само година след създаването си, тя започва да предлага разплащателните си услуги в редица сайтове за хазартни игри. С това придобива огромна популярност, което и помага за бързото развитие. В днешно време много рядко се срещат компании за спортни залози и казино игри, които да не включват Neteller сред методите си за депозит и теглене.

Препоръчани и сигурни интернет букмейкъри

Бонус Код S2020, Мин. Коефициент 1.30, Важат Правила и Условия. 18+.

Печалбите изключват заложената сума в Кредити за Залози. Важат условия, срокове и изключения. 18+.

Регистрация в Neteller

Желаещите да се присъединят към многобройните клиенти на компанията, могат да направят своята регистрация в Neteller за по-малко от минута. Откриването на сметка е напълно безплатно и е нужно да се попълни кратък формуляр с име, фамилия, държава, валута, имейл адрес и парола. Neteller България предлага десетки различни варианти за валута, сред които е дори и български лев.

За да е напълно готова за ползване сметката в Neteller, клиентите трябва да я верифицират. Преди да го направят, може да изпитат затруднения при ползването на услугите на компанията. За верификация в Neteller, първо трябва да се предостави цветно копие или снимка на личен документ като Шофьорска Книжка, Паспорт или Лична Карта. Нужно е също така да се потвърди и адреса на клиента. Налични са и други варианти за верификация, които са описани в помощната страница на Neteller.

След завършването на верификацията на своята регистрация в Neteller, клиентите могат да пристъпят към зареждане на средства в новата сметка. Близо 40 са предложените методи, чрез които да се извърши подобна транзакция. Най-често ползвани за Neteller deposit са кредитна или дебитна карта, както и банков трансфер. Компанията таксува 2.5% от стойността на всеки един извършен към Neteller deposit. Тази такса се отнася за всички налични разплащателни методи.

Клиентите на Neteller България, имат възможността да изискат и предплатени карти на компанията. Чрез тях получават дори още по-голяма свобода, когато става дума за теглене на средства и разплащане на ПОС терминал. Освен пластика на Net+ предплатена карта на Mastercard, клиентите могат да получат и виртуална карта. Net+ Virtual Card служи за още по-безопасно пазаруване в онлайн пространството. Заявката за първа Net+ Prepaid Mastercard се заплаща с еднократна такса от 10 долара. Същата сума се таксува и всяка година за поддръжка.

Налични са и други варианти за теглене на пари от регистрация в Neteller. Ако клиентите на електронния портфейл преведат средства към банкова сметка, то ще трябва да заплатят такса от 10 долара за транзакцията. Към друга сметка в Neteller, таксата е 12.75 долара. В случай, че се превеждат средства към Skrill, тогава трябва да се заплати 3.49 процента от цялата сума. При паричен трансфер има такса от 1.45 процента, която е с минимална стойност от 0.50 долара.

Депозит с Neteller при Букмейкър

Както вече подчертахме, Neteller е един от най-популярните разплащателни методи в сайтовете за спортни залози. Букмейкърите, които разполагат с лиценз за провеждане на хазартна дейност в България и предлагат метода Neteller, са Bet365 и Bwin. Към момента все още българските компании за спортни залози Winbet и Palms Bet, не са прибегнали към услугите на електронния портфейл.

Играчите, които все още не разполагат с регистрация в Bet365 или Bwin, биват посрещнати със страхотни оферти за начален бонус. Откриването на сметка и в двата сайта за залози става изключително бързо и лесно. Повече полезна информация, относно всеки от двата букмейкъра, сме предоставили в нашите ревюта съответно за Bet365 Спортни Залози и Bwin Спортни Залози.

Депозирането на средства в Bwin и Bet365 чрез електронния портфейл е доста сходно. И в двата случая трябва да се отвори прозореца за депозит и да се избере от него Neteller deposit. Там играчите ще видят полета за сума на депозита, както и за имейл адрес. Имейл адресът трябва да отговаря на този, който се ползва за Neteller login. От Bwin предоставят и възможност за конвертиране на валутата в BGN, EUR, GBP или USD. В падащият списък е посочен точният обменен курс, който ще бъде използван.

Ако клиентът разполага с верифицирана регистрация в Neteller, ще може успешно да завърши своя депозит. Вероятно е да бъде прехвърлен и към страницата на електронния портфейл, където да въведе еднократна парола, която му е предоставена чрез СМС или съобщение на имейла. Успешният депозит ще прехвърли моментално средствата от електронния портфейл в сметката на играча при букмейкъра. Сайтовете за спортни залози не вземат допълнителна такса за депозита.

Лимитите за максимален и минимален Neteller deposit, варират спрямо избрания сайт за спортни залози. В Bet365 например, минималната сума на единичен депозит с този метод е 25 лева. Клиентите на Bwin обаче, могат да заредят средства с минимална стойност от 20 лева чрез своя Neteller login. Предимството е на страната на Bet365, когато става въпрос за максимален депозит. Букмейкърът позволява да се депозират до 75 000 лева, докато при Bwin, максималната транзакция е с лимит от 17 500 лева.

Теглене с Neteller от Букмейкър

Ако чрез регистрация в Neteller, клиентите на сайт за спортни залози имат възможността да депозират средства, то и опцията за теглене към тази сметка ще е налична. Това се отнася и за двете компании с лиценз за България в лицето на Bet365 и Bwin. Сред многобройните им варианти за получаване на печалбите, присъства и Neteller.

Транзакцията се завършва изключително бързо и само в рамките на няколко часа, играчите получават своите средства в електронния портфейл. Подробна информация за изплащането на средства към Neteller login, сме предоставили в нашата страница Теглене с Neteller. Там са описани сроковете за получаване на средства, както и лимитите на тези транзакции в най-добрите сайтове за залози.

Заключение

Neteller се нарежда сред най-харесваните електронни портфейли и позволява голяма свобода на своите клиенти. Услугите му могат да се ползват в почти всеки един сайт за спортни залози в света, както и в голяма част от онлайн магазините. Сигурността и бързината, която Neteller България предоставя на своите клиенти, е наистина впечатляваща. Лесно е дори и да се изтеглят пари в брой от Neteller, като за целта се предлагат няколко различни варианта.

Свързаните с Neteller мнения на играчите са предимно положителни и няма сериозни критики относно електронния портфейл. Може би единственият минус са таксите за транзакции, но такива често се начисляват и от банките при ползване на кредитна или дебитна карта. Когато става дума за депозит при букмейкър, то електронният портфейл има много положителни страни. Такива са моменталното кредитиране на сумата, бързите срокове на тегленията и лесното управление на средствата.

Евромач футбол и спортни новини от Европа и света