Депозит с ePay.bg

Вече почти няма услуга, която да не може да заплатите онлайн, като използвате някой от многото предлагани на пазара електронни портфейли. Днес ще разгледаме един от тях, като става дума за ePay.bg. Благодарение на компанията, вие може да заплатите вашите битови сметки и данъци, както и да правите банкови преводи и покупки в почти всеки един онлайн магазин. „Ипей“ АД има над 20 годишен опит в сферата на електронните плащания и се слави с изключително добра репутация сред своите потребители.

Макар и да може да извършвате всички плащания само с кредитна или дебитна карта в ePay.bg, най- удачно е да си направите микросметка. Така ще си спестите средства от такси, които трябва да заплатите, ако използвате директно плащане с карта. Отварянето на микросметка е напълно безплатно и не би трябвало да ви отнеме повече от няколко минути. Тя ще ви спести доста време в бъдеще и със сигурност ще направи преживяването ви в онлайн пространството много по-лесно и приятно.

Препоръчани и сигурни интернет букмейкъри

Бонус Код S2020, Мин. Коефициент 1.30, Важат Правила и Условия. 18+.

Печалбите изключват заложената сума в Кредити за Залози. Важат условия, срокове и изключения. 18+.

Вие може да захраните своята микросметка в ePay.bg чрез пет различни варианта. Това може да стане чрез банков трансфер, чрез профил в ePay.bg, с кредитна карта или дебитна карта, на банкомат чрез услугата B-Pay, както и разбира се в брой в офис на Easypay. Единствено при зареждане с банков трансфер ще трябва да изчакате един ден, за да получите средствата във вашата микросметка, докато при другите методи това става моментално. Също така няма такси, като изключим опцията превод с банкова карта, като таксите за този метод може да научите на сайта на ePay.bg.

Много е важно да знаете, че има три нива на потребители, според които ще може да зареждате различна сума дневно, седмично и месечно във вашата микросметка. Същото се отнася и за плащанията, които извършвате с вашия акаунт.

Съветваме ви най-напред да се уверите, че сте верифицирали своята микросметка, като изпратите снимка на ваш личен документ или отидете да се идентифицирате в офис на Easypay. Така всички лимити ще бъдат премахнати от вашата микросметка, като единствено ще бъде наложен такъв за получаване на средства от други микросметки в ePay.bg, който е 500 лева на месец.

Депозит с ePay.bg при Букмейкър

Нека да преминем към главната част на тази страница, а именно как да заредите вашата сметка при даден букмейкър, като използвате ePay.bg. Компанията за електронни плащания е доста популярна сред българските граждани и поради тази причина се предлага като опция в редица сайтове за спортни залагания.

Освен при българските букмейкъри като Уинбет, Ефбет и Палмс Бет, вие може да депозирате средства чрез ePay.bg и при световния лидер в тази сфера Бет365. Ако тепърва ще използвате този метод, за да заредите вашата сметка при някой от тези сайтове за спортни залагания, нека да ви запознаем със самия процес.

Не забравяйте, че може да вземете страхотен начален бонус, ако все още нямате сметка при някой от тези букмейкъри. Какво точно ще ви донесе той, както и как да освободите получените бонус средства, може да научите на нашата страница Бонуси.

Първото нещо, което е от изключително голямо значение, ако ще използвате ePay.bg, е вашия имейл при букмейкъра да съвпада с този на вашата микросметка в ePay.bg. Същото се отнася разбира се и за вашите имена. В случай, че тези данни не съвпадат, най-вероятно ще трябва да се обърнете към съпорта на една от двете компании, за да изгладите неразбирателствата. За да не се налага да го правите, най-добре ни послушайте и въведете идентичен имейл и при двете регистрации.

Самият депозит с ePay.bg става изключително бързо и лесно, ако вече разполагате със средства във вашата микросметка. За целта се логнете във вашия профил в избрания от вас сайт за спортни залагания и изберете опцията депозит. Там ще видите падащ списък, в който да посочите ePay.bg. Тогава ще ви излезе поле, в което да посочите желания от вас размер на депозита.

Когато натиснете депозит след това, вие ще бъдете пренасочени към сайта на ePay.bg, от където да изберете най-удобния за вас начин за извършване на плащането. Имате общо три варианта, които са През Интернет, В Брой на Каса и чрез Банкомат. Сега ще разгледаме всеки един от тях, за да прецените кой ще бъде най-удобен за вас.

През Интернет поне според нас е най-лесният начин за зареждане на сметка чрез ePay.bg. Тук имате още три отделни опции, които са Плати от Микросметка, Карта по Подразбиране и Друга Карта. Както ви става ясно, тук ще трябва да се логнете във вашата микросметка в ePay.bg и да заплатите услугата с една от вашите карти или чрез средствата, с които разполагате във вашата микросметка.

В Брой на Каса също е доста удобен и лесен начин, като може да използвате пари в брой, за да заредите сметката си при даден букмейкър. Когато си изберете тази опция, вие ще получите 10 цифрен код за плащане, който да предоставите на служител в един от офисите на Easypay. За допълнително удобство под кода ще видите и карта с всички офиси на компанията, която да ви помогне да откриете най-близкия до вас офис.

Последната опция, която поне според нас не е много приложима е плащане с Банкомат. Идеята тук е да отидете до най-близкия банкомат и да изберете от Други Услуги, Плащане чрез B-Pay. Тогава ще трябва да въведете предоставения ви от ePay.bg Код на Търговеца, а след това и Персонален Код. Така ще заплатите своята услуга, но винаги е по-добре сякаш да използвате плащане с кредитна или дебитна карта, за да не биете път до банкомат.

Минималният депозит, който може да направите в българските сайтове за спортни залагания Уинбет, Ефбет и Палмс Бет с ePay.bg е 10 лева. Тази сума е малко по-висока при Бет365 например, където минималния депозит с ePay.bg е 30 лева.

Теглене с ePay.bg

Изключително бързо и лесно става тегленето на средства с ePay.bg. Единствената отрицателна страна е, че Бет365 например не предлага тази опция. Това обаче не се отнася за Уинбет, Ефбет и Палмс Бет, които ще изплатят вашите печалби само в рамките на няколко часа чрез ePay.bg. Повече информация относно тегленето с този метод ще намерите на нашата страница Как се Тегли с ePay.bg.

Заключение

ePay.bg е един много приятен за ползване разплащателен метод, който ви предоставя много богат избор, когато става дума за вашите плащания. Вариантите да заредите своята микросметка са страшно много, а сайтовете, които позволяват плащане с ePay.bg са буквално безброй. Ако сте верифицирали своята сметка в офис на Easypay или като изпратите снимка или копие на ваш личен документ, вие няма да имате почти никакви ограничения и ще може свободно да се разплащате с ePay.bg.

Евромач футбол и спортни новини от Европа и света