Депозит с дебитна карта

В днешно време имате изключително много на брой опции, чрез които да заредите своята сметка в даден сайт за спортни залагания. Преди това те бяха доста по-малко, като почти всеки използва кредитна или дебитна карта, за да депозира средства в своята сметка. Въпреки по-богатия избор днес, тази опция oстава най-популярна в днешно време. Все по-рядко ще срещнете човек, който да няма банкова сметка, към която да има издадена пластика, било то кредитна или дебитна карта.

Сега ще ви запознаем с този толкова удобен и лесен вариант за депозиране на средства, който може да използвате в абсолютно всеки един сайт за спортни залагания. Ако все още не сте ползвали този метод, за да заредите вашата сметка, то със сигурност следващите редове ще са ви доста полезни.

Препоръчани и сигурни интернет букмейкъри

Бонус Код S2020, Мин. Коефициент 1.30, Важат Правила и Условия. 18+.

Печалбите изключват заложената сума в Кредити за Залози. Важат условия, срокове и изключения. 18+.

Депозит на Средства с Кредитна и Дебитна Карта

Разбира се, преди да заредите средства в даден сайт за спортни залагания, ще трябва да си откриете сметка при него. Голяма част от тях предлагат и страхотни начални бонуси, от които може да се възползвате, ако сте нов клиент на сайта. Повече информация за това как да си отворите сметка при даден букмейкър, както и как да получите начален бонус, ще откриете на нашата страница с бонуси в сайтове за спортни залози.

Едва ли някога ще играете в сайт за спортни залагания, който да не предлага опцията за депозит с кредитна и дебитна карта. Това би отказало голяма част от играчите, които са решили да се регистрират в сайта, тъй като повечето от тях предпочитат именно този вариант за зареждане на сметка. Защо точно него ли? Депозит с кредитна и дебитна карта има много предимства пред другите методи, които малко по-надолу ще разгледаме.

Най-вероятно първото нещо, което всеки новорегистриран клиент на даден сайт за спортни залагания и казино игри прави, е да зареди своята сметка. За целта трябва да влезете във вашия профил, след което да изберете Депозит. Много от сайтовете ще са поставили и опцията за депозиране на средства още на началната си страница, което да ви спести известно време.

Като метод на плащане си избирате Кредитна или Дебитна Карта, а след това въвеждате нейните данни. Има няколко вида кредитни или дебитни карти, като например Visa, Mastercard и Maestro, но при всеки от тях се изисква да попълните едно и също. Най-често нужната информация е Номер на Карта, Име на Притежателя, Дата на Валидност, Код за Сигурност на Картата (Последните три цифри на гърба на пластиката) и разбира се Сума на Депозит. Когато веднъж извършите депозит с дадена карта, то може да запазите нейните данни, за да стават по-бързо вашите следващи депозити в сайта.

Едно от най-големите предимства на депозит с кредитна или дебитна карта е моменталното отразяване на депозита във вашата сметка. Може би знаете, че при депозит с банков трансфер например, ще трябва да изчакате няколко дена, за да може средствата да бъдат налични за игра във вашата сметка.

Другото нещо, с което този метод превъзхожда останалите е, способността да вземете всеки един бонус в сайта чрез него. Навярно сте срещали промоция, в която искате да участвате, но тя не може да бъде изискана с депозит чрез даден електронен портфейл като Neteller или Skrill. Подобни ограничения никога не се налагат на депозитите с кредитна или дебитна карта в почти всички сайтове за хазартни игри.

Депозирането с кредитна или дебитна карта е и една от най-сигурните опции, като допълнително може да защитите вашите средства, като си издадете виртуална карта. В нея ще може да зареждате точната сума, която искате да депозирате и дори да бъдат откраднати нейните данни, злонамерените хора няма да имат достъп до останалите средства във вашата банкова сметка. Виртуална карта може да си издадете във всеки един клон на вашата банка, като ще ви предоставят пластика, която обаче не може да бъде използвана за теглене от банкомат.

В случай, че си издадете виртуална карта, ще е най-добре да разполагате и с онлайн банкиране. Чрез него вие бързо и лесно ще може да прехвърляте средства от вашата сметка към виртуалната ви карта, като този процес не отнема повече от няколко секунди. Друг плюс на онлайн банкирането е, че може да проследите всяка една ваша транзакция и да имате пълен контрол върху вашите средства.

Разбира се ще трябва да заплащате малка месечна такса за поддръжката на вашата дебитна карта, която обаче няма да е по-голяма от 2-3 лева. При кредитните карти таксите може да са сравнително по-големи, в зависимост от сумата, която ви предоставят от банката. Ако искате да научите каква точно е вашата такса, може да се обърнете към служител на банката, която е издала вашата дебитна или кредитна карта.

Теглене с Кредитна и Дебитна Карта

Още една причина, поради която много от клиентите използват метода кредитна или дебитна карта за своите плащания при даден букмейкър, е удобното и лесно теглене на средства. Ако поне веднъж сте заредили сметката си с вашата кредитна или дебитна карта, то ще са ви необходими само няколко секунди, за да заявите теглене с нея. В случай, че ви е нужна по-подробна информация относно метода, или изпитвате някакви затруднения да изтеглите средствата си с кредитна или дебитна карта, посетете нашата страница за теглене с Кредитна и Дебитна Карта.

Заключение

Удобно, лесно и бързо! Това са трите неща, които правят депозирането с кредитна и дебитна карта опция номер едно на много от клиентите на сайтове за хазартни игри. Както вече знаете, този метод има и много други предимства пред останалите опции за депозиране, а отрицателните му страни са почти незначителни. Надяваме се да сме помогнали на всеки от вас, който е изпитвал затруднения при депозиране с кредитна или дебитна карта, и ви пожелаваме много успех във вашите залагания.

Евромач футбол и спортни новини от Европа и света