Депозит с CashTerminal

Плащането на всякакъв вид сметки в днешно време е изключително лесно и не се налага да чакате на дълги опашки, само за да платите месечните си задължения за ток и вода. Именно това ви предлага услугата CASHTERMINAL на компанията Интеркапитал Груп, която все по-често се използва от българските граждани. Чрез нея може да платите всичките си задължения наведнъж 24 часа в денонощието, без да се съобразявате с работното време на офиси или гишета на доставчиците на услуги.

Навярно, когато сте посещавали по-голяма верига магазини, ви е направила впечатление червената машина, която наподобява банкомат. Това са устройствата CASHTERMINAL, на които може да платите всяка една ваша услуга, като използвате пари в брой. В цялата страна ще откриете над 1600 терминала, като най-близката локация на подобно устройство може да разберете в сайта на CASHTERMINAL или чрез тяхното приложение.

Разполагате и с опцията да си създадете безплатен акаунт на сайта на CASHTERMINAL, в който да зареждате средства от техните устройства. Така следващият път, в който ви потрябва да заплатите дадена услуга, няма да се налага да отидете до най-близкото устройство, а ще може да платите директно чрез вашата сметка в сайта.

В случай, че изпитвате някакви затруднения с устройство на КЕШТЕРМИНАЛ, винаги може да потърсите помощ от служителите на компанията. Телефонният номер за контакт може да бъде открит на техния сайт, като е с работно време от 09:00 часа до 23:00 часа във всеки ден от седмицата.

Препоръчани и сигурни интернет букмейкъри

Бонус Код S2020, Мин. Коефициент 1.30, Важат Правила и Условия. 18+.

Печалбите изключват заложената сума в Кредити за Залози. Важат условия, срокове и изключения. 18+.

Депозит с CASHTERMINAL при Букмейкър

Случвало ли ви се е да искате да депозирате в даден сайт за спортни залагания, но да не разполагате с банкова сметка или просто да нямате налични средства в нея? Е с CASHTERMINAL това вече няма да е проблем, защото може да депозирате при голяма част от букмейкърите чрез устройствата на компанията. Така може бързо и лесно да заредите своята сметка с пари в брой без да е нужно да се разкарвате до вашата банка.

Три от най-популярните български сайта за спортни залагания предлагат на своите клиенти опцията за депозиране на средства с КЕШТЕРМИНАЛ. Това са Уинбет, Ефбет и Палмс Бет, където бързо и лесно може да внесете пари в кеш във вашия акаунт, като ползвате едно от терминалните устройства на CASHTERMINAL. При всеки един от тези букмейкъри може да се възползвате от страхотен начален бонус, ако все още не разполагате с акаунт. Как да получите такъв при всеки от тях, ще научите на нашата страница Бонуси за спортни залози.

След като си избрахте в кой сайт искате да депозирате чрез КЕШТЕРМИНАЛ, нека да разгледаме и самата процедура. Първото нещо, което трябва да направите, е да разберете къде е най-близкото устройство на компанията. Както вече ви споменахме, най-лесния вариант е да посетите техния сайт или да свалите приложението, където са посочени всички терминали.

Когато вече сте открили устройство на CASHTERMINAL, най-напред трябва да си изберете услугата, която искате да заплатите. Във вашия случай това е букмейкъра, при който искате да заредите сметката си. Ще видите иконите на Уинбет, Палмс Бет и Ефбет, от които трябва да си изберете вашия сайт за спортни залагания.

След това ще ви излезе поле, в което да въведете вашето потребителско име при букмейкъра. Това е името на акаунта ви, което използвате, за да се логнете в сайта за спортни залагания. Когато го попълните и натиснете бутона за продължаване напред, ще може да въведете и желаната от вас сума на депозита. Минималният депозит при всеки от трите букмейкъра с CASHTERMINAL е 10 лева, докато максималната сума е 100 000 лева.

След като извършите и тази стъпка, ще трябва да внесете пари в брой в устройството, които да отговарят на заявената от вас сума на депозита. Малко след това ще получите бележка за успешното си депозиране и сте готови да започнете вашата игра. Средствата, които депозирате с CASHTERMINAL ще бъдат налични във вашия акаунт моментално след завършването на успешна транзакция.

Депозирането с КЕШТЕРМИНАЛ е изключително лесно и бързо, особено ако има устройство близо до вас. С нарастващата популярност на услугата, ще срещате все повече и повече терминали на компанията, което със сигурност е голям плюс. Единствената негативна страна е, че все още голяма част от световните лидери в сферата на спортните залагания не предлагат опцията за депозит с CASHTERMINAL.

Теглене с CASHTERMINAL

На пръв поглед този метод изглежда наистина много удобен за използване на услугите на даден букмейкър, но когато искате да изтеглите своите печалби се появява лек проблем. Чрез КЕШТЕРМИНАЛ вие не може да заявявате тегления и ще трябва да прибегнете към някой от останалите методи, за да получите вашите средства. Повече информация как точно да изтеглите печалбите си, ако сте депозирали с CASHTERMINAL, може да откриете на нашата страница Как се Тегли с CASHTERMINAL.

Заключение

Чрез CASHTERMINAL бързо и лесно може да заредите своята сметка при повечето български сайтове за спортни залагания. Този метод ви позволява да използвате директно пари в брой и няма да ви е необходима дори банкова сметка, за да поставите своите залози. Все пак в бъдеще със сигурност ще ви се наложи да си откриете такава, ако искате да изтеглите вашите печалби. Може би това е единствения сериозен минус при ползването на CASHTERMINAL, но чрез многото други опции за теглене не би трябвало да изпитате затруднения с получаването на вашите средства.

Евромач футбол и спортни новини от Европа и света