Депозит и теглене в bet365

Важат Правила и Условия. 18+.

Едва ли има някой, който се интересува от спортни залагания и не е чувал за букмейкъра Бет365. Той се слави с огромна популярност в цял свят и дори може да се каже, че е лидера в тази сфера. Компанията Bet365 Group Ltd е основана преди близо 20 години и вече има над 50 милиона регистрирани потребители в своята платформа за спортни залагания.

Компанията притежава дори и лиценз за хазартна дейност на територията на България, което я прави още по удачен избор за вашите спортни залози. Така си гарантирате сигурност на вашите средства, както и тяхното безпроблемно депозиране и теглене. Тук ще обърнем внимание именно на една от тези транзакции, като ще си поговорим за зареждането на вашата сметка в Бет365.

Регистрация на сметка в bet365

bet365 регистрация вход

Откъде другаде да започнем, ако не от регистрацията. Напълно логично е, че за да заредите вашата сметка, първо трябва да я създадете. От Бет365 са се постарали да опростят до колкото се може този процес и завършването му не би трябвало да ви отнеме повече от няколко минути. Като за начало отворете сайта на букмейкъра и натиснете върху бутона Нов Клиент, който се намира в горния десен ъгъл до този за Логин.

Ще ви изскочи отделна страница, в която трябва да попълните вашата информация. Първите няколко полета са предназначени за вашите личните данни (Държава по местоживеене, Обръщение, Име, Фамилия и ЕГН). След това много внимавайте, тъй като трябва да въведете данните на ваш личен документ (Лична Карта, Паспорт или Шофьорска Книжка), който впоследствие ще използвате, за да верифицирате вашата сметка.

Следващите няколко полета са за връзка с вас, като трябва да посочите вашия телефонен номер, имейл адрес, постоянен адрес, а ако не живеете на него и настоящия ви такъв. След това си избирате потребителско име и парола, които да използвате за вход в системата на Бет365. Когато стигнете до попълването на Четирицифрен Код за Сигурност, отново бъдете внимателни и го запомнете, тъй като ще трябва да го предоставяте на служителите на Бет365, когато се свържете с тях.

Финалните полета са за това да си изберете Часова Зона, Формат на Коефициентите (Най-често използвани в България с Десетичните) и бонус код, ако разполагате с такъв. Накрая се съгласявате с това че имате 18 години, и че сте прочели правилата и условията на сайта, след което натискате върху Включи се в bet365 и вашия акаунт е готов.

Верификация на сметка в bet365

bet365 верификация

Най-добре е преди да започнете да залагате в Бет365, да преминете през верификация на личните данни. Този процес е задължителен, тъй като преди да го извършите, няма да може да заявявате теглене на средства от вашата сметката. Единственото нещо, което ще ви е необходимо за верификацията е двустранно цветно копие или снимка на личния документ, който въведохте при своята регистрация.

След като подготвите снимката или копието, влезте във вашия Бет365 акаунт и кликнете върху профила си. От менюто, което се показва, избирате Клиенти. От отворилата ви се страница отивате на Вашата Сметка, а от там влизате в Идентификация. В обозначеното поле добавяте файла, който съдържа снимката или копието на личния документ и го изпращате за проверка. В рамките на един ден ще получите отговор на посочения от вас имейл, дали сте преминали успешно верификацията.

Ако се появят някакви проблеми с вашата верификация, винаги може да потърсите помощ от любезните служители на Бет365. Вариантите за връзка с тях са общо три и това са телефон, имейл или чат на живо. Поне според нас, последната опция е най-лесна за използване и почти моментално ще получите отговор от екипа на Bet365.

Как се депозира в bet365?

Като една от най-големите компании за спортни залагания в света, Бет365 предлага многобройни опции, които може да използвате, за да заредите вашата сметка. Сред методите за депозит в сайта на букмейкъра са Кредитна или Дебитна Карта, ePay, Skrill, Neteller, paysafecard и Банков Трансфер. Само това са и вариантите, които от Бет365 предлагат на клиентите си от България, но те със сигурност са повече от достатъчни.

Ако все още не сте използвали някой от тези методи, но искате да го изпробвате, може да получите много полезна информация от нашата статия за Депозит в Сметка. Там сме обяснили всичко подробно, от това какво ви е необходимо, за да използвате даден метод, до това какви предимства и недостатъци има той.

Когато става дума за лимитите на депозиране, по-важни са минималните, отколкото максималните, тъй като те се отнасят за една транзакция и може след това да повторите процеса. Най-малката сума, която може да заредите при букмейкъра е в размер на 10 лева, като това може да стане единствено с Кредитна или Дебитна Карта, Skrill и paysafecard. С Neteller трябва да депозирате поне 25 лева, а с ePay минимум 30 лева. Банковият Трансфер както винаги е с доста завишен минимален депозит и изисква от вас да заредите най-малко 100 лева.

Голямата стойност на минималния депозит с Банков Трансфер не е единствената причина този метод да е все по-рядко използван за зареждане на сметка. При него има и изчакване от 2 до 10 дена, за това депозираните средства да се прибавят към вашия акаунт. При всеки от другите методи това става моментално.

Как се взима начален бонус в bet365?

bet365 начален бонус

След като ви запознахме с различните методи за депозиране на средства, няма как да пропуснем да ви представим и страхотния начален бонус на Бет365. Оферта Нова Сметка е налична единствено за нови потребители на сайта, които все още не са депозирали средства в своята сметка.

Сега ще ви отговорим и на най-важния въпрос, а именно какво точно ви дава този начален бонус. Благодарение на него, вие ще получите до 100 лева кредити за залози, които може да използвате на всяко едно спортно събитие, което се предлага на сайта. Стойността на кредитите за залози е равна на 100% от размера на първия ви депозит в Bet365. Навярно се питате какво ще стане, ако депозирате повече от 100 лева. Вие отново ще получите бонуса, но той няма да бъде 100% от вашия депозит, а 100 лева, колкото е и максималната му стойност.

След като направите квалифициращия първи депозит, трябва да изискате офертата от менюто Мои Оферти във вашия профил. Когато го направите, вашия срок от 30 дена ще започне да тече. В него вие трябва да поставите квалифициращи залози (това са единични или множествени печеливши или губещи залози, които включват поне един пазар с коефициент от 1.20 или повече) равни на размера на депозита, за да може да получите вашите кредити за залози. Ако не успеете да го направите в определения период, няма да получите кредитите за залози и няма да имате право да вземете друга Оферта Нова Сметка.

Най-приятната част на този бонус, е че печалбите от кредитите за залози се прибавят директно към вашия изтеглим баланс. Ако не сте запознати, точно как работят кредитите за залози, ще поясним, че при тях получавате единствено чистата печалба от залога. Така например при заложени 100 лева на 5 коефициент, ако спечелите, няма да получите 500 лева, а само чистата печалба, която е 400 лева, а баланса ви с кредити за залози ще намалее със 100 лева.

Как се тегли в bet365?

Повечето от почитателите на спортни залагания казват, че играят заради емоцията, но едва ли има някой, който не обича онова усещане, което идва с печалбата. Напълно логично, когато натрупате повече средства, отколкото сте депозирали, решавате да изтеглите поне част от тях. Вариантите за теглене на средства от Бет365 са няколко. Всъщност клиентите от България могат да ползват всеки един от методите за депозит, за да заявят теглене с него, като изключим ePay.

Тук е мястото да отбележим, че ако преди това не сте депозирали с някой от методите, с който искате да изтеглите средства, той няма да бъде достъпен за вас. В такъв случай, както и при депозит с ePay, ще се наложи да използвате Банков Трансфер, за да получите печалбите си.

Минималната сума, която може да заявите за теглене в Бет365, е в размер на 10 лева, ако използвате Skrill, paysafecard, Кредитна или Дебитна Карта. За да използвате Neteller, ще трябва да изтеглите минимум 25 лева, докато при Банков Трансфер трябва да изискате най-малко 75 лева.

И при тегленето отнема най-много време на средствата да се появят във вашата банкова сметка, ако сте използвали Банков Трансфер. В зависимост от вашата банка, това може да стане в период от 2 до 10 работни дни. При Кредитна или Дебитна Карта се чакай между 1 и 5 дена, докато при Skrill и paysafecard, средствата ще пристигнат в рамките на 24 часа. Най-бързо ще получите вашите печалби, ако използвате Neteller, като при него обработката на средствата отнема до максимум 12 часа.

Какво предлага bet365?

bet365 залози на живо

Със сигурност нито един от любителите на спортните залагания няма да остане разочарован от предлаганото на сайта на Бет365. Там ще откриете десетки видове спорт от популярните Футбол, Тенис, Баскетбол и Волейбол, до такива като Дартс, Голф и Колоездене, като дори има залози и за Политика. Всяко едно от събитията при различните спортове има огромно разнообразие от пазари за залози. Едва ли е нужно да споменаваме, че всеки един от тези пазари е с изключително висок коефициент, което е и един от най-големите плюсове на Bet365.

Българските клиенти на сайта са малко ощетени откъм страна на казино игри, но все пак ще намерите с какво да се забавлявате, ако ви привличат ротативки и игри на маса. Може да играете на някой от слотовете от поредицата Age of Gods или пък дори на такива с любимите ви комикс герой като Супермен, Батман и други от света на DC. Повече за богатото портфолио може да научите от страницата ни с детайлен преглед на bet365.

Препоръчани и сигурни интернет букмейкъри

Бонус Код S2020, Мин. Коефициент 1.30, Важат Правила и Условия. 18+.

Печалбите изключват заложената сума в Кредити за Залози. Важат условия, срокове и изключения. 18+.

Заключение

Едва ли има някой сайт за спортни залагания, който ще предложи събитие, което не може да откриете в Bet365. Това е само едно от много неща, с които букмейкъра е спечелил милионната си аудитория. От сайта винаги се стараят постоянно да предлагат на своите клиенти нови и атрактивни начини на залагане, като например офертите за ранно изплащане, 0:0 – Отменен Залог и Гаранция при Смяна във Футбол.

Евромач футбол и спортни новини от Европа и света