bet365 Регистрация и Бонус

Важат Правила и Условия. 18+.

Аз реших да се регистрирам в Bet365, за да залагам на спорт с високи коефициенти. В интерес на истината това е един от букмейкърите, който ми допада най-много като дизайн, опции за залог и отношение към клиента. По този повод пиша това ръководство, с което искам да помогна и на останалите играчи да се регистрират в сайта, да депозират и да започнат да играят.

Разбира се, искам да се знае, че освен спортните залози, в сайта могат да се открият казино игри, както и специална покер секция с много и интересни турнири. А сега започвам по ред на нещата, за да въведа читателите в онлайн платформата на Бет365 и да им помогна, с каквото мога.

bet365 регистрация вход

Как се прави регистрация в bet365?

За да се присъедините към сайта на bet365, е нужно да заредите сайта в браузъра на компютъра или мобилното устройство, което ползвате. За ваше улеснение може да натиснете червеният бутон долу или да натиснете върху краткия адрес на сайта www.bet365.com, за да бъдете прехвърлени към онлайн платформата на букмейкъра.

Отваряйки сайта видях, че има бутон „Нов клиент“, който се намира горе в дясно. Кликнах на него и ми се отвори отделен прозорец с форма за попълване. Разбрах, че е задължително да се попълнят всички графи, при които има данни за потребител и лични данни. Сега ще разкажа как попълних формуляра, за да отворя първия си акаунт в системата.

 • В първото падащо меню посочих държава България;
 • По-долу избрах обръщение Г-н, а дамите трябва да изберат Г-жа;
 • Попълних името и фамилията си;
 • Вписах дата на раждане и избрах българско гражданство;
 • На вид документ избрах лична карта, издадена в България;
 • Посочих номера на личната ми карта и датата на издаване;
 • В полето за контакт посочих имейл адрес и телефонен номер;
 • Написах постоянния си адрес – град / село, област и пощенски код;
 • По-долу написах потребителско име, парола и повторих паролата;
 • Въведох измислен от мен четирицифрен код за сигурност и го потвърдих;
 • Накрая сложих отметка, че имам навършени 18 години;
 • Последната стъпка бе да натисна бутона „Включи се в bet365”;

Общо взето така приключи моята регистрация в сайта за залози. Имаше само още една малка подробност, през която трябваше да премина, а именно активация на акаунта.

Регистрация в bet365

Как се активира акаунт в bet365?

Това е стандартна процедура, при която трябваше да посетя имейл адрес, който написах при регистрацията и да отворя писмото от Бет365. В него се съдържаше линк (връзка), на която трябваше да цъкна с мишката, за да активирам акаунта си. Това става за броени секунди, така че не се затрудних.

След като свърших и тези работа получих възможност да влизам с избраното от мен потребителско име и парола, след като цъкна на бутон „Логин“ в сайта на букмейкъра. Искам да вметна и нещо много важно. Ако случайно забравя паролата си в сайта, имам на разположение линк „Забравен логин“, който се намира точно под полетата за потребителско име и парола.

Ако цъкна на този линк ще видя прозорец, в който трябва да напиша потребителско име, имейл, четирицифрен код за сигурност и да посоча датата на раждане. По този начин букмейкърът ще ми изпрати нова парола на електронната поща, с която мога да влизам в сайта отново.

Как се прави верификация в bet365?

Процедурата по верификация на акаунт, може да се извърши и на по-късен етап, но аз избрах да не се бавя, тъй като ако не верифицирам профила си, няма да мога да си тегля спечелените пари от спортните залози. За да се верифицирам сканирах моята лична карта от двете страни и я прибавих в системата.

За целта кликнах на профила си в горната дясна част на уебсайта на Бет365 и оттам избрах „Клиенти“. В новия прозорец, който ми се отвори избрах опцията „Вашата сметка“ и цъкнах на „Идентификация“. В прозореца, който ми се показаха избрах „Качете файл“ и прибавих файла с предварително сканирания документ за самоличност. Изчаках 2 дни и получих имейл от букмейкъра, че верификацията е преминала успешно.

bet365 верификация

Всичко това се налага, защото има много фалшиви акаунти. Операторът е длъжен да провери, дали данните, които вписах по време на регистрация са истински. Ако не съвпадат верификацията няма да мине. Освен това, ако копието не е четливо и не се виждат добре данните, проверяващите ще отхвърлят верификацията. Ето защо се погрижих да предам ясно копие на личната ми карта, което е цветно, вижда се снимката ми, както и данните за мен. След като преминах верифицирането, получих достъп до услугата за теглене на печалби от системата.

Вход в bet365

Как да потърсим помощ от поддръжката в bet365?

И, понеже верификацията ми закъсня с един ден, трябваше да попитам някой какво става. Най-хубавото е, че Бет365 предлагат много добра и отзивчива поддръжка, към която се обърнах. За да осъществя контакт със съпорта, трябваше да цъкна в най-горната дясна част на първа страница на сайта, където се намира линка „Помощ“.

bet365 чат на живо

След като ми се зареди малко прозорче, отидох най-долу и избрах опцията „Свържи се с нас“. Там ми се предложи да потърся помощ от служител чрез чат на живо, имейл и телефон. Аз избрах чата на живо, който работи денонощно и попитах за верификацията. Служителят ми обясни възможно най-подробно кога ще получа отговор.

В прозореца „Свържи се с нас“ успях да видя и другите две възможности за комуникация със служителите на компанията, а именно изпращането на електронна поща, както и телефон за връзка. Всеки, който се интересува може да влезе в сайта и да провери за тези контакти.

Вход в bet365

Как се депозира и тегли в bet365?

За да започна да залагам на Спорт, беше необходимо да извърша депозит. Това обаче не е никак трудно и изискваше от мен просто да цъкна върху хиперлинка „Депозит“ в горната дясна половина до профила ми. След като го направих ми се отвори прозорец, в който има падащо меню, от което да си избера метод, с чиято помощ да захраня сметката си.

Към актуалния момент разполагах с различни начини за депозиране чрез дебитни и кредитни карти, електронни портфейли, бърз банков трансфер и други. Имаше и лимити за минимална сума, която трябва да се депозира, но предлагам на читателите сами да ги видят в сайта, тъй като те могат да претърпят промени. Аз избрах депозит с дебитна карта, който мина веднага и вече можех да играя.

bet365 депозит методи

Като част от сайта за залози се интересувах, как мога да изтегля спечеленото от мен. За начало бях запознат, че ако не съм преминал верификацията, няма да получа достъп до опциите за теглене и именно за това се верифицирах буквално един ден, след като отворих акаунта си.

За да видя какви методи за плащане предлага букмейкъра, се наложи да кликна на баланса по сметката, който също е разположен в горната дясна част и от новия прозорец да натисна върху „Теглене“. Тук отново ми се отвори меню с възможностите да изтегля спечелените суми в онлайн платформата. Общо взето това са начините за депозиране и теглене, които са много лесни и ще отнемат на потребителя много кратко време. Поне при мен беше така и нямах абсолютно никакъв проблем.

Ще отбележа и още една малка, но съществена подробност. Методите за тегления, които ми се появяват са съобразени с избрания начин за депозит. С други думи, ако съм депозирал например с дебитна карта, в методите за теглене ще ми се появи именно дебитна карта.

Ако съм депозирал с електронен портфейл, то тогава въпросният електронен портфейл ще се зареди и като начин за теглене. Ако искам да използвам всички възможни начини за теглене, ще трябва да съм извършил депозити именно с тях. Много хора се объркват, когато видят малко методи за разплащания и за това, трябваше да дам това обяснение тук в ръководството ми към Bet365.

Какви бонуси предлага bet365?

Както всеки онлайн букмейкър, така и Бет365 предлага интересни бонуси. За да ги видя, трябваше да вляза в сайта с потребителското ми име и паролата, а след това да натисна на опцията „Екстра“ от главното меню. По този начин ми се отвори страница, в която разгледах множество оферти за футбол, баскетбол, тенис, конни надбягвания и други. Към всяка оферта са изписани и нейните правила за усвояване на бонуса, разиграване на бонуса и други важни условия за играчите.

bet365 начален бонус

Аз като нов играч получих бонус за първата ми регистрация в сайта и депозита, който извърших. Тази оферта изискваше от мен да не съм депозирал никога преди това, за да мога да получа допълнителни пари за залог. Бонусът представлява процент върху депозита, който направя. Депозирах и допълнителните пари бяха кредитирани в моята игрална сметка. Разбира се, аз не можех да изтегля този бонус веднага, защото се налагаше да го превъртя на спортни залози.

Разгледай бонусите в bet365

Изискване за изчистване / превъртане на бонуса

Ако читателите на моето ръководство желаят да разберат, как се превърта началният бонус в Bet365, могат да посетят сайта, да кликнат на раздел „Екстра“ и оттам да цъкнат върху офертата за нови клиенти, за да видят каква бонус сума се предлага и какви са правилата за разиграване (превъртане).

Самото превъртане означава, че трябва да се изчисти получения бонус, за да се вземат печалбите от него. Превъртането може да има правило за залагане на определена стойност на спортни залози с определен коефициент. Букмейкърите дават правила за разиграване на получената премия двукратно, трикратно или петкратно, за да се освободи бонуса.

В случая с Бет365, трябва да се проверят актуалните правила, които са публикувани на сайта. Те могат да бъдат по-различни от тези, които споменахме. Ето защо е препоръчително всеки сам да провери как се превърта бонуса, и как може да се изтеглят получените печалби благодарение на парите от бонуса, с които играчът е залагал.

Не на последно място, е нужно да отбележим, че букмейкърите имат и правило за срок, в който бонусът, трябва да се превърти. Ако срокът не се спази, операторът има право да анулира офертата, както и да премахне всички спечелени пари, които са дошли чрез бонуса. По този начин стоят нещата с превъртането, които трябва да знаете.

Как се залага с бонус в bet365?

Направих регистрация, депозирах и получих бонус. Сега вече бях готов да стартирам залозите. Отворих секцията „Спорт“, която се намира в главното меню. Избрах любимия си спорт „Футбол“, а след това посочих държавата, от която искам да видя събития. Отворих държавата Англия и в центъра на екрана ми се показаха предстоящите мачове.

Получих възможността да залагаме със знаци 1, Х, 2, като това значи, че мога да предвидя победа за домакин, равенство или пък победа на гост. За други спортове знаците може да са само 1 или 2, респективно за домакинска победа или победа на гостуващия тим. Аз обаче не се задоволих само с тези възможности и потърси останалите пазари, при които мога да залагам по-различни начин.

bet365 залози с бонус

Букмейкърът Bet365 ми е предложил много и различни пазари за залагане. Така например, мога да заложа кой ще отбележи първия гол, както и да използвам опцията двоен шанс, с която поставяме не един, а два печеливши знака, като например 12, 1Х, 2Х. Тук коефициентът ще е по-малък, но има по-голяма вероятност да спечеля нещо. Има и по-сложни маркети като например хендикап, при който единият отбор е с предварителна преднина, а също и залог за първо полувреме или второ полувреме. Препоръчвам всеки сам да провери всички видове пазари.

Друга добра новина, която със сигурност мога да кажа е, че в сайта намира функцията „Cash out”. За да обясня какво е това ще дам един бърз пример. Залагам 5 лева за знак 1 на мача Лудогорец – Витоша. През първото полувреме има изненада и Витоша вкарва първия гол. Така залогът ми може да изгуби. Аз обаче натискам бутона „Cash out” и по този начин затварям залог, като се съгласявам със сумата, която букмейкъра ми предлага. Постъпвам по този начин, за да не загубя всичките 5 лева, които съм заложил, а само 2.50 от тях.

Имам и още един вариант на разположение. Моят отбор, в примера Лудогорец, вкарва гол, което е добре за мен. Ключов играч обаче получава червен картон и аз решавам да използвам „Cash out”. При такова стечение на обстоятелствата букмейкъра ще ми даде повече от заложените 5 лева, защото отборът ми води в резултата и може да победи. Натискайки кеш аут излизам с няколко лева на печалба. Ето защо тази функция е много полезна и интересна за играчите.

Вземи Оферта в bet365

Как се залага на живо в bet365?

Едно от нещата, които ми направиха много добро впечатление в Bet365, са залозите на живо. В тази секция влизам от главното меню като кликна на „На живо“, за да мога да видя какви спортове се предлагат в реално време. Оставам приятно изненадан, защото освен футбола, мога да залагам на живо на баскетбол, тенис, голф, конни надбягвания, хрътки, хокей на лед и други. Но нека обясня какво са залозите на живо.

Ако залагам на предстоящи мачове, слагам прогноза, преди те да са започнали. С това вече съм направил залог и очаквам развръзката на срещата. При залозите на живо нещата стоят по-различно. При тях имам възможност да заложа на отбор, когато мачът тече. Мога да се включва по средата на полувремето и да поставя залога си. Коефициентът ще бъде по-малък, но шансът за печалба по-голям.

bet365 залози на живо

Също така при живите залози имам достъп до всички пазари, за които споменах по-горе в ръководството ми. Отново ми се предлага залог за полувреме, залог за брой голове, двоен шанс и така нататък. Редом до тези опции стоя и предложението да затворя залога си с кеш аут. Разбира се, когато мачът е в много напреднала фаза някои от пазарите ще бъдат блокирани автоматично.

Другата положителна страна на залозите в реално време е, че след като си избера събитие, в лявата страна на екрана ми се дава информация за изтеклото време, резултата и статистика за атаките, брой корнери, картони и други. По този начин знам всичко, което става в срещата. Освен това някои състезания се предават на живо с видео излъчване. Това е така наречената функция „Livestreaming”, с чиято помощ се гледа спорт директно от уебсайта на Бет365. За целта обаче, е нужно да имам пари в игралната сметка, ако искам да наблюдавам случващото се по терените.

Така поставени нещата залозите в категория „На живо“ изглеждат много привлекателни за мен. Много често играя мачовете в раздела, тъй като ми носят адреналин и емоционални моменти. Не знам дали читателите си падат по този вид залагания, но могат да ги изпробват при желание.

Евромач футбол и спортни новини от Европа и света