Бонуси за залози

Едно от най-големите предимства на онлайн сайтовете за спортни залагания са техните бонуси и промоции. Именно това ги прави доста по предпочитани от реалните букмейкърски пунктове, където само поставяте вашия залог. При избор на добър онлайн букмейкър, вие може почти винаги да сте на печалба, ако се възползвате от техните различни промоции и бонуси. Те представляват безплатни залози, кредити за залози, депозит бонуси и VIP лоялни програми.

Препоръчваме ви обаче, да не прибързвате с вашия избор, защото всяка грешка може да бъде със сериозни последици. Не е никак добра идея да депозирате средства в някой онлайн сайт за залагания, преди много добре да сте го проучили. Сред най-важните изисквания за всеки един букмейкър са лиценз, 24/7 поддръжка на български език, бързо приложение, разнообразие от залози и не на последно място добра репутацията, с която се слави сред своите клиенти.

Разбира се, че може сами да изберете в кой сайт да започнете да залагате, но това винаги отнеме прекалено много време. Ние сме изготвили специално направени ревюта за най-добрите сайтове за залози с бонуси. В тях вие ще откриете пълна информация за букмейкъра, както и предлаганите от тях промоции, бонуси и други оферти.

Прочетете нашите ревюта на бонуси за залози, след което си изберете сайта за спортни залагания, който отговаря най-много на вашите критерии. Това несъмнено е най-бързия и лесен начин да започнете да залагате на любимите си спортни събития в най-приятния за вас сайт. Във всяко едно от ревютата ще намерите и бутон, който да ви препрати директно към формата за регистрация при онлайн букмейкъра.

Препоръчани и сигурни интернет букмейкъри

Бонус Код S2020, Мин. Коефициент 1.30, Важат Правила и Условия. 18+.

Печалбите изключват заложената сума в Кредити за Залози. Важат условия, срокове и изключения. 18+.

Видове бонуси за залози

Макар и да има много видове бонуси, най-често срещаните в сайтовете за залози се броят на едната ви ръка. Тук ние ще обърнем внимание на част от тях, като според нас това са и най-сполучливите бонуси. Разбира се, че редовно излизат нов вид бонуси, но повечето такива се срещат само в един два сайта.

Безплатен залог

В последно време най-много се използват бонусите от вида на безплатни залози или както още ги наричат кредити за залози. При тях вие получавате предложение за определена сума от порядъка на 10-20 лева, ако направите депозит в определен размер. Тези пари, които получавате като бонус обаче, не се прибавят директно към вашия баланс, а могат да се поставят единствено като безплатен залог. За български играчи подобни бонуси най-често срещаме в bet365.

Най-честата политика е, че букмейкърът запазва сумата от безплатния залог, след като го поставите. Ако той е печеливш, вие получавате спечелената сума без размера на залога. Понякога се предлагат и бонуси, при които получавате сумата на вашия залог обратно, ако направеното предположение от вас не е излязло. Това почти винаги се прилага при мачове на живо, като съобщават промоциите един или два дена преди събитието.

Бонус за първи депозит

Може би няма онлайн сайт за спортни залагания, който да не предлага на своите клиенти бонус за първи депозит. Условията при почти всички такива бонуса са еднакви, като получавате определен процент от депозираната сума под формата на бонус средства.

Тези бонус средства трябва да бъдат заложени няколко пъти на спортни събития с минимален коефициент, за да може да бъдат изтеглени. Например ако бонусът е от 100 процента и вие депозирате 100 лева, то ще получите общо 200 лева, с които да поставяте залози. В рамките на определен срок дни от букмейкъра (най-често 30 календарни) е необходимо да превъртите сумата на получения бонус (най-често три пъти). Подобен тип начален бонус предлагат всички български букмейкъри: Winbet и Palms Bet.

Бонуси за презареждане

Бонусите за презареждане наподобяват тези за първи депозит, но в повечето случаи са с доста по-малка стойност. От тях обаче могат да се възползват не само новите клиенти на букмейкъра, а също така и тези с вече съществуващи акаунти. Бонусите за презареждане се получават, както чрез специална покана или чрез ежеседмични промоции (Winbet и Palms Bet).

Бонуси без депозит

Някой от онлайн букмейкърите предлагат интересен начин на своите клиенти да изпробват тяхната страница. Те ви предоставят малка сума в размер от 5 до 50 лева, без дори да е нужно да депозирате средства в сайта. Единственото, което трябва да направите е да се регистрирате и да заложите сумата няколко пъти, преди да може да я изтеглите.

Нови потребители в Winbet могат да се възползват от бонус без депозит в размер на 10лв. при определени от букмейкъра дати. Ако искаш да пробваш сайта с безплатен залог от 10лв. следи сайта ни. Ние ще те информираме, когато тази промоция е налична.

Препоръчай на приятел

За да се популяризират повечето сайтове за залагания, те предлагат бонуси, ако извикате ваш приятел да залага при тях. Това става, като вашия приятел въведе имейла ви, когато се регистрира или направи регистрацията си от линк, който вие му предоставите. Тогава вие ще получите определена бонус сума, когато приятеля ви направи първия си депозит.

Защо онлайн букмейкърите предлагат бонуси?

Ако се чудите защо всички онлайн букмейкъри предлагат бонуси и безплатни залози, не се тревожете, това не е някакъв вид измама. Предназначението на тези промоции е съвсем ясно, като главно се използват за привличането на нови клиенти.

Кой не би искал да получи допълнителна сума към първия си депозит, с която да може да залага дори повече, отколкото е предвидил? Всеки онлайн букмейкър предоставя възможността на новите потребители в сайта да вземат страхотен бонус със своя първи депозит. Често се практикува и с безплатни залози, като вие получавате единствено сумата на печалбата от залога, докато средствата от безплатния залог изчезват.

Друга причина за бонусите е връщането на стари клиенти, които са изгубили интерес да залагат на техния сайт. Понякога средствата ви свършват и вие се отказвате от поставянето на залози, но когато получите уникален бонус за презареждане е трудно да не се върнете. Някой сайтове за залози с бонуси използват и програми за лоялност, с които да задържат вниманието на своите клиенти. При тях вие бивате възнаградени в зависимост от размера на вашите залози. Колкото повече залагате, толкова по-големи награди получавате.

Винаги четете правилата и условията на сайтовете за залагания

Една от най-често срещаните грешки при начинаещите клиенти на сайтове за спортни залагания, е че не обръщат внимание на правилата и условията на страницата. Всички бонуси, които ви биват предоставяни, вървят заедно с доста условия и правила, които трябва да спазвате. Голяма част от клиентите получили бонуси не успяват да ги превъртят и губят тяхната стойност. Заради това трябва много да внимавате преди да изискате даден бонус.

Най-важното нещо, за което трябва да проверявате в условията, е сумата, която трябва да заложите, за да изтеглите вашите средства. Например при депозит бонус от който сте получили 100% към вашия депозит от 200 лева, най-често ще трябва да заложите 1000 лева, преди да може да изтеглите вашите средства. Никога не се опитвайте да правите теглене преди да сте превъртели бонуса, тъй като от сайта могат да ви вземат печалбите, които сте получили с бонус средствата.

При избора си на депозит бонус във всеки сайт за спортни залагания проверявайте дали трябва да превъртите само бонус сумата или депозита плюс сумата на бонуса, тъй като разликата е огромна. Някъде може да срещнете условия за залагане три пъти сумата, но ако това е върху депозита плюс сумата на бонуса, означава, че е повече от пет пъти залагане само на бонус сумата.

Заключение

Бонусите са идеалната възможност да разполагате с по-голяма банка за своите залози. Това обаче не винаги означава, че ще сте на печалба. Трябва да се внимава бонус средствата да не окажат влияние на вашата преценка в залозите.

Въпреки че бонусите представляват безплатни средства, при малко по-задълбочено проучване, стратегия и разбира се малка доза късмет, вие може да спечелите големи суми. Другата добра страна на бонусите, е че правят загубите ви по-малки, ако имате такива, тъй като не губите средствата, които сте депозирали, а първо размера на бонуса, които сте получили.

Евромач футбол и спортни новини от Европа и света